THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

04 June 2012

Kerana Susu, Fayel Jumpa Adelia baby blogger LoVeaQsha

Weekend last week plan tak tersengaja..semua gara gara susu FM punya pasal...sebuah silaturahim dari blog je asalnya...rajin mengkomen ..akhirnya dah jumpa di realiti....yeahhhhhhh blog memang medan persahabatan...i like....kali ni aku jumpa blogger Loveaqsha...rasanya all the mum blogger kenal kannnnnnn...kisah nya...pasal entry Fayel minum susu campur FM then tup tup komen dari zura Loveaqsha offer nak bagi susu FM yang Fayel minum ANMUM ..alahai rezeki Fayel la...thanks Zura..

Tidaklah semata nak kaut susu...dah kebetulan ada sebab kami pun nak jumpa beramas mesra..Zura pun baru lepas bersalin....dapat baby girl Adelia...kebetulan kerana susu itu...kita jumpa jumpa lepak cerita ceriti...dan kebetulan lagi...kitaorang duduk sekawasan jugak...nah senang la nak plan...perjumpaan pertama kami di PappaRich Sri Gombak Permai.....aku dan EA pun memang kelaparan tak henggat...sekalipun tak jumpa Zura memang nak lepak situ santai makan makan....dah Zura setuju...set mari kita jumpa....

Terjadi la pertemuan bertentang mata with blogger...selama ni asik duk komen komen..tak tengok muka...jumpa Zura first time macam dah kenal lama...Zura pun kecoh gak...rasa mesra sangat...Zura masih dalam pantang lagi ..masih dalam 30 hari plus...tapi steady tu keluar...hihihi...kaki berstokin tuuu...amboi Zura kemain tetap jugak keluar kan...takpe mak dia follow sekali...so tak risau la..apa apa hal mak dia ada kan...mak dia pun baik la...peramah...serius aku tak kekok macam dah kenal lama pulak Zura n Family ni....dah jumpa tu apalagi temukan la Fayel dan Adelia...hamboi Fayel asik jumpa anak dara je ni....wakakaka ...calon menantu aku banyak ni...Adelia alolo comel tido je...usik langsung tak bangun..syok tido...


Fayel rilek melepak stroller...duk diam diam..mama papa nak makan nk sembang..jangan banyak bunyi eh...

Zura n Family dah sampai ...aku amik Adelia dulu...tido pulak anak dara ni...bangunnnnnn

Si comel lentok Adelia...sedap betul tido...

Adelia dah celik mata sikit....muka persis mama nya ..sebijik macam Zura

Ready sessi nak perkenal kan Fayel n Adelia...

Haaa tu dia geram tak hengat Fayel merenung Adelia...hamboii kecik lagi Fayel

Fayel di PappaRich..join melepak tapi tak leh makan hihihi...

Fayel boleh minum susu aje...makanan lain tengok je eh

Kami dan anak kami dah jumpa...selama ni asik komen mengkomen je kan dalam blog

Apa ntah aku gelak tak tau...tapi yang pasti tengok Fayel dah tak reti diam Adelia dah berjaga lak...

Kejap kejap Fayel ada satu lagi kamera nak tengok....ala Adelia...nak balik baru celik ..jeling kamera lagi....geram tau comel girl ni

Fayel tak malu...bantai melalak menangis....hishhhhhhh....bikin kecoh laaaa dia ni




SEMUA KERANA ENTRY SUSU...KEKADANG TAK JANGKA ENTRY REMEH JE DAH BOLEH JADI PERJUMPAAN..SERONOK TAMBAH LAGI KAWAN..YEAYYY......P/S: ZURA, JOM JUMPA LAGI ....







Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

12 comments:

Qhaifa Nur said...

memang realiti...dapat pula bertentang mata syoknya...moga silaturrahim akan berpanjangan....

Gieyana said...

teringin nk jumpa Zura nie gak..asyik komen2 kt alam maya jer..

Cute betui Fayel..:-)

mamyharraz said...

alahai..bilalah kita nak berjumpa kan mimy..nak jugak jumpa fayel yg hensem dan mamanya ni.

inilah yg best berblog dapat tambah kenalan :)

Liyanaroxx said...

Haish...bila nak jumpa fayel nih kak?tapi saya takde baby nak bawak jumpa akak...sobsobsob :(

p/s : geram ar tgk pipi fayel...tembam sgt! ;)

Mommy_Cha said...

BELOM BERKESEMPATAN KASI ANMUM KAT FAYEL =(

SURIA AMANDA said...

agak2 kan..along nak kena ada anak baru, baru la dpt jumpa kawan2 bloggers kan?

D Yatie said...

best nyer lah. kalau saya dok KL nak juga jumpa si fayel nih. :D

imhana said...

wow best bila ada kwn baru ni..tu la bagus berblog, blh kongsi info n tambah kenalan..

Liyana said...

ish nk jmpe gak dak fayel tembam ni...

Girl Girl said...

Mimi, nana tgk fayel byk ikut muke megat la.. heheh :D

Siti Shuhadah said...

best kan bloggin.. leh dpt rmai kawan2...

fayel & mummy mimy bila nak jumpa acu plak ni?

LoVEaQshA said...

best jmp abg fayel,nti kta datin ag ek..
Ms tue adelia da bsr ckit brla adelia xtdo jer,abg fayel leh main sesm..
Ok kak nti kta jmp ag,tmpt sng mn lg prima sri gmbkla..hihi
nti bbm jer tau bla2 nk jmp..:-)

Google