THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

25 June 2012

Berehat Sebentar...

Salam...lama tak hapdate blog...tunggu eh..berehat sebentar....buat masa sekarang ni nak setel keje pending...bos aku on Maternity Leave 2 bulan..wehooooo enjoy katak kita mehhhh...bagi setel dulu keje pastu kita berblogging sampai lebam..maklum la bos takde...sah joget keriangan tak henggat...dan di samping tu nak diskup clean PC aku yang lembp super max tahap kura kura dan siput pun laju...dasar dengki PHD punye PC...bos aku cuti ni bagi chance la nak senang lenang 2 bulan kennnnnnn.....lama tak hapdate ni...ada sesapa rindu ke?? rindu aku ke rindu Fayel?? muahahahah tak malu ...padahal uwek sapa ko nak rindu....tungguuuu....Mimy Hamid akan kembali mengegar blog di samping mengkomen blogwalking..jangan ada yang tahap muntah bosan sudah...ok byeeeeeeeeee



nah untuk tatapan semua...tunggu eh mama kite berehat sebentar...nanti pasni citer kite berlambak kat blog mama...huhuhuhu...babai dari Fayel Botak Bolat BamBam






















Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

25 comments:

the awesome trio said...

bulaaaaaaaaaaaattt sangat fayel nih!! menggeramkan!! cute!

mamyharraz said...

bestnya boss takde.

ok,takpe kami rela menunggu sampailah mama fayel settle sumer keje pastu nnt buat entry banyak2 k ;)

mestilah rindu keduanya fayel&mama so much!

Mommy_Cha said...

hat pic pakai baju kelabu tuh..humang aih peruttt..kuss semangat akak nak oii...:) comeinyo!

Kyra said...

semangatnya fayel..bam bam bam

SURIA AMANDA said...

mimi...nak pinjam fayel kejap boleh..dah puas gomol along pulangkan balik....hehehehe

Siti Shuhadah said...

hi fayel botak boolat bambam !!!.. waa... banyaknye gelaran tuk fayel...hehe..

hai mummy mimy !! :)

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

Fayel makin besar makin iras muka papa dia.. lagi2 tang kemam mulut.

Mrs. Norrie said...

peh budak boolat. nih klu dpat pipi harus merah kene cubit...ko tunggu...ko tunguuu....

Mooniqueen said...

Fayyel montel ya.. Geram...

LoVEaQshA said...

aahai rindunyaaaaaa kat fayel nie..
Lm xtengok mama dia update psal fayel,sekali bila da update ase cam nak pergi gget fayel sekarang jugak..
Bila la adelia nak jumpa abg fayel lagi nie..abg fayel leh ajr adelia skill nak mniarap cmne nti

Girl Girl said...

uiks... fayel ni dah mbesor dgn jayenye laa... perut munciitt...... hehehe..

Riri Yoorin said...

kemain comel bambam lagi dia ek

TiNie said...

comel..mesti nnt besar hencem ni..

aTy _faRed~ said...

same ar aku..tak de mase lagi nak hapdet blog banyak2..dapat wat satu n3 pon dah besh giler..hahaha..lelagi baru msuk keje ni..keje melambak..tunggu ar aku setel keje laju2...boleh update blog ngan tenang..huhu..
anak ko apesal aku tengok dah ade rambut selapis ek..?? ni aku jeles nih..anak aku cukur 2 bulan lepas..kemain susah nak panjang..ni sekarang pon masih gonjeng lagi aku nengok nyer..ko pakai ape2 tak kat rambut anak ko tu..share sikit..;)

Nadine said...

si boolat, aunty guwam dgn kamu!! kiss sket plis. mmmuahss!! :)

ariana8733 said...

eeeee..makin boolat r dak fayel ni..dpt peluk gomol best ni..

sentiasa nntikan kak mimy update blog ni..hehehe..

D Yatie said...

fayelll~~~auntie nak wat menantu lah~ handsome! =D

raisa_81 said...

kussss semangat kak ....sihat betul si fayel nie...heee :)

ratu siput said...

kalau aku pun mau gelek 90 darjah kalau bos takde.ehehe.mestilah windu kat dedua.windu kat cerita2 mama ngan windu kat budak ensem ni :) ngan papa takble windu2...ehehe..

PUAN SUE said...

sekali tgok mcm mumtaz aqilah pulak..heheh,,same botaknye

PUAN SUE said...

sekali tgok mcm mumtaz aqilah pulak..heheh,,same botaknye

Liyana said...

bulatnye fayel ni... geram oh..
bestnye akk blh joli 2 bulan xde boss... hehe....

ak yuyunz said...

comelnyaaaa fayel..! aunty geget boleh tak?? =)

Ann Ishak said...

mama fayel tak rindu la...rindu fayel je muahahahaha ;)

Deqna said...

geramnya aku budak tecik nie.. comel nyaaa

Google