THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

08 June 2012

BerCameron Highland SeFamilia - Singgah Menyinggah Takde Tujuan

Habis mengeteh sambung perjalanan...mana hala pun tak tau sebab takde itinerary kann...nak check in apartment lambat lagi...pukul 2 petang baru la boleh masuk...lambat bebenor...ate moh la jalan jalan dulu...masa tengah jalan menghala ke Brinchang singgah nampak kawasan sesuai nak bergambar....berhenti berhenti...gerombolan pun gedik la nak bergambar...fefeeling pelancong gituuuu...kemain conquer taman tuuu..

Setel gambar gedik santai...jalan lagi ...ntah mana haluan nak gi ...eh jom singgah KasiManis Farm..aku main ingat lupa lalu ke tempat yang pernah aku pegi dulu tahun 2005 ngan geng geng opis lama...KasiManis ada jual kaktus, stroberi,...dulu tempat ni masa aku pegi macam best...kali ni 2012 aku datang ehhhh apasal macam kueng orang je...serius orang tak ramai...takpe lah nak jalan jalan je punn...sempat gak la menikmati waffle , pankek stoberi....tengok gambar boleh tak..malas nak citer panjang sekian..


Jalan jalan sambil singgah mana nampak menarik sikit

Hahhh nampak ni terus singgah la nak bergedik

Kami semua di dah ada di Cameron Highland..semua posing terabur yer

Legasi pompuan...anak buah, adik, kakak,

Dia ni nak jugakkkkkk..mana anak wehh

Anak laki aku jaga la...hihihi sempat tuuu menyelit...syhh Fayel tido

K.a.m.i

Kat CH , Fayel asik tido je..mungkin sejuk kot...

Anak anak buah ku..Boboi n Tasha...eh diorang dah ada adik baru..baby sebaya Fayel

Bergerak kemana ni..ikut haluan 

Aku ingat tempat ni seketika di tahun 2005 pernah ku jejak

Kita makan dulu...

Takde apa pun sini selain makan makan ini...sila makan tasha n boboi

Tido lagi..berselubung pulak...sejukkk grr

memuahhhhhhhhh...saja ngaco budak kecik ni suh dia celik

ada jugak bertiga anak beranak ni...hihihi anak tido weh udah la tu




ADA LAGI..NAK CHECK IN APARTMENT PULOP...NEXTT










Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

7 comments:

Girl Girl said...

Bestnye waffle ice cream tuu.. huhuhu....

mamyharraz said...

aduhhh tgk wafel tu terasa mahu ke camoran skrg jugak!
nyenyak sungguh fayel tido.comel!!

La dOLcE mEa_nAtt said...

nextttttttt

Siti Shuhadah said...

sedapnya tgk waffle tu... nak gi cameroon !!!!!!!!!

fayel cam biasa..selalu buat acu geram kat dia. !!!

noradzlina.kamdani said...

senang g jenjanlan klu ank x meragam...

Liyana said...

tido je fayel ni.. hehe
oh sy tau itu kasimanis stoberi farm.. tehehe

Emynz said...

waffle itu sgt nyum nyum nyum....

Google