THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

07 June 2012

BerCameron Highland SeFamilia - Mengeteh Sebentar di Cameron Valley

Sambung balik pasal CH...part 2 pulak menyusul...dah sampai CH pun...sampai tu takde la rushing pun...dah la tak buat itenerary..selalu vacation mmg tugas aku la bab mengatur perjalanan ...gi CH ni aku malas nak buat ...jadi meredah aje la mana aje nak pegi...dah semua yang pegi tak pernah jejak CH ni...aku jejak CH sekali aje la...itupun ingat ingat lupa...paksa kerah jugak la aku nak ingat kan satu tempat...

Sambil lalu drive tu pit stop pertama gi Cameron Valley..sini takde apa teh house aje..ada ladang teh tapi tak sanggup ar nak menapak turun bawah berbukit bukau...tengok dari atas sayup sayup aje kat bawah...lepak  lepak santai sambil menghirup teh sambil cuaca nyaman sojuk dingin....auwwwwwwww nyaman nyaman sekali .....mak aku kata teh sini tak sedap...aku tak minum sebab takut angin....eh aku malas citer banyak..kat sini takde apa pun selain minum teh aje..layan la gambar dan capture ye



Pit stop pertama menyinggah Cameron Valley Teh House...sebab dah lalu tu pasal singgah

Sejuk sangat nasib ada budak ni nak buat geng peluk

Menyengeh senang hati EA menyusukan Fayel...aku lepas tangan aje la

Fayel menyusu berbaring....ngantuk sgt tapi nak minum

EA bab menyusu anak memang no.1...memang senang aku..

habis la jugak susu 6 0z sambil baring...huiii...

Di celah ladang teh di sini

Kat bawah ada air terjun cantik la..ramai gak turun menapak...

Fresh dari ladang....hijauuuuuuuuuu

Tukar pot anak beranak ketengah pulak sambil tunggu waiter Encik Awak belikan teh...huhuhu 

Lepak lepak santai..orang makin ramai dan ramai...owh hari aku jejak CH memang padat..cuti panjang kan

Fayel dah berjaga...Ekin amik turn ngan kesayangan dia ni..memang tak leh berenggang langsung...

Tengok la Fayel asik ngan Mak Lang dia aje...mama papa rileks giler la...baguss

Fayel mamai..aku di mana ni...hello dik dah sampai Cameron Highland dahhh

Bila anak takde ..harus la kesempatan berposing kennnnnnnnnnnnn

Kamera Kamera sila snap sini..cheseeeeeeeeeeeeee...

Okeh sudah la tu minum teh sini...jom naik atas...pit stop lain pulak

Eh nanti dulu potret keluarga kat sini  ...Fayel tak nampak muka laaaaaa pulop

Potret keluarga tak menjadi...memasing tak ready jekkkkk...bencik laaaaaaaaaa...gi tempat lain la


ITU JE KE?? BORING TAK?? MUAHAHAHAH CHAPTER 3 LAGI TAK BEST...TAKPE TETAP NAK CITER BYE...TUNGGU








Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

8 comments:

mamyharraz said...

nyenyaknya fayel tido.
seronok dpt bercuti dgn family gini..ni yg rindu nak bercuti jugakkk

Liyana said...

bestnye.. teringat p CH dulu2, ahaks

Girl Girl said...

Citer la lagi... citer la lagi... *sambil landing dagu kat tangan depan meja mimy.* hahaha.... tetibe jadi saiko lak...

♥ ROS ♥ said...

wah dh berjalan jauh fayel nih.. ros xsampai2 lg cameron ni :( sob3...

Bitt (double IS) said...

cantek la view u ambik mimy...

Eri-chan said...

adakah lelaki asing itu Bf si ekin?

Azian Elias said...

salam kenal..


serronoknya baby tuu.. sejuk maybe tu yg sedap tido je tu..

Sharinginfoz said...

memang seronok pi jalan2 bersama family kan

Google