THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

13 June 2012

BerCameron Highland SeFamilia - Check Out Time...Eh Belum Balik Lagi

Habis modal air liur dan otak..meh sambung balik kisah CH again...kot kot ada yang dah tak hingin nak baca..oh tidak mengapa...biarkan...ini jurnal aku hokeh...ni sambung part esoknya...hari ke 2 di CH...ala pegi nya pun 2 hari 1 malam je pun....tak kose la lama lama kat sini...nak rileks ok la kot...lelama agak kebosanan...dah la sepanjang hari aku pegi tu jalan jem mengila ...benci benci..keluar kot sini jem..keluar ikut sana jem...alahai...rasa nak keluar kereta terbang lagi bagus...memang minggu aku pergi tu orang ramai...minggu cuti kann...lain kali pegi CH jangan la pegi waktu cuti panjang...serius tensen..

Citer esok nya ...bermalam sudah...1 malam je pun...check out time...berambus time...huhuhu..Apartment Parkland ni best gak kalau melepak lagi semalam tapi takat nak tido je baik duk umah kannn...check out kul 12 tengahari...apalagi habis kan masa betul betul ngam waktu...melepak santai jap...kemas apa yang patut masuk bonet kete...pasni nak berjalan jalan lagi...ada beberapa tempat nak pegi...sempat gak la bergedik gambo ..biasa la adik beradik aku semua memang hantu gambar..pantang kamera lalu...muka jadi seri gitu...cecite bergamba je la eh...mariiiiii



budak ni apasal monyok je...gi kemas barang le...sibuk nak bertab tab la...iskkk

Errkk pa kes panjat kusi ko ni...aduyaiii budak remaja sorang ni...giler

Ni ha mencapture gambar pandangan dari bawah...ehh lawa jugak....

Ewah mak abah kemain kan..orang sibuk kemas dia sibuk gambar romentik...

Kami nak jugakkkkkk...harusssss

Aku dan anak kuuu ..tecrcengang bijik mata awat tu...

Posing dalam bilik kenang kenangan....bilik beradu 3 beranak

Kat luar jugak...amik angin sepoi dari tingkat 3...heheh Fayel gayat takut kena lambung

EA dah sentap time ni..tak habis lagi ke...ahaha dia nak kemas bonet

Peposing sorang diri ...aii mak dara uolls

Masa untuk turun tangga...haish...nyampah hokeh Apartment 3 tingkat ni...bencinta tul nak turun

Ni pahal mak jemah sorang ni...hahaha

Tu dia berlonggokan barang...Zufar pening nak kemas...Myvi kan bonet kecik

Tolong tolong katenyaaaaa...buntu...hahaha ...hamekaw...

Tumpang sikit kemas kemas rapat masuk kete EA...eh Fayel sibuk gak ngepit ngan papa dia...

Fayel dan abg Boboi duk dulu dalam kete eh...orang nak kemas kemas bonet

Kena tunggu serah kunci...nak check bilik tengok ada amik towel tak...sehelai towel rembat RM20 caj...sorry kami tak curi curi yer..bersih gitu

Keluarga potret...eh suka gambo ni laaaaaaaa

Ready ready dua buah kete nak bergerak dah..panas kan enjin dulu

Fayel lepak dulu ngan Tok Mak..cooll

Nak posing nampak pokok pain belakang feeling macam oberseas..tapi oberriver je

semua masuk ......pekerja hotel tolong snap....

Ehem....semoga kawen tahun depan eh...amin....cepat sikit kawen nya... pasni vacation Zufar tak tido luar dah :))

Keadaan kete kami...huhuhu..biasa la ada anak kecik gini laaaaaa

Eh budak ni tadi dalam car seat...ni berdukung pulakkk...haiyaaaaaaaaa

Bye Parkland Apartment..jom bergerak ke destinasi seterusnya....vroooommmm


HUWAAAA PASNI ADA TRAGEDI MENIMPA DI CAMERON HIGHLAND...ADUYAI NYA PONNNNN...MEMACAM HAL LA...




Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

9 comments:

ariana8733 said...

best nye, bile r ana dpt jejak kan kaki kat CH ni...

fayel tetap comel & ensem..

Girl Girl said...

Bestnye bmlm kat CH... msti mlm2 sejuk kan? ari tu nana pergi siang, pns gilos.. mcm bkn kt tanah tinggi..

POSH76 said...

bessnyer cuti2 kat CH...sejuk!!!!

mamyharraz said...

suka tgk family potret.
baca entry mimy terus rasa rinduuuu kt camaron..tak pernah jemu nak kesana walau tau jalannya ya ampunnn.

sy kalau berjln suka dgn makayah adik2 semua ada baru lengkap dan bahagia.

suka tgk family mimy :)

Mrs. Norrie said...

Bolehlah try duk parkland pulak lepas nih, biasa klu gi cameron mesti sewa apartment kwn aku...leh main masak2....

Mommy_Cha said...

dah lama tak jln2 dari preggy lagi dok umah je. asek2 pegi shah alam jer hok olo..hehehehe. tapi seriuosly best jer kak ade family vacation nih :)

Mr & Mrs Sallehudin said...

Hai.. yer laa you mcm kurus skit.. bravo..!! :)

Siti Shuhadah said...

bestnya CH... nampak sejuk giler !!

Bitt (doubleIS) said...

cerah bijik mata i tengok pemandangan dan family u kat sana...happy 4 u :)

Google