THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

17 May 2012

SIAPA NAK ORDER Lamaze Musical Inchworm DENGAN HARGA RM19,boleh email.



** tolong promote...sapa nak jom ..dari blog http://sweetlikekisses.blogspot.com/2012/05/siapa-nak-order-lamaze-musical-inchworm.html


SIAPA NAK ORDER Lamaze Musical Inchworm DENGAN HARGA RM19,boleh email.

assalamualaikum.. hye peeps.


now,aku tengah collect orang untuk beli LAMAZE MUSICAL INCHWORM secara borong.harga borong RM19 SAHAJA.


0-18month above
24-inch long that helps stimulate your baby’s vision and develop.
-Makes sounds such as jingle, rattle, crinkle, and squeak to keep babies engaged
-Features bright colors to keep babies focused and calm.
-Unique textures to chew and touch
-Squeeze the nose to hear a MUSIC 




aku tengah kumpul orang untuk beli secara borong.so sapa nak just nanti bankin dekat aku RM19 kalau nak COD,kalau nak aku pos,bankin RM25.


tapi aku cuma nak collect orang dulu,sekarang dah ada 4orang,harga borong dapat bila buyers ada 12orang ke atas.


siapa nak dengan harga RM19,boleh email aku ok.


safiyyahosman@gmail.com




COD
-kajang
-bangi
-sepang
-putrajaya
-nilai
-salak tinggi
-dengkil




lain pada tue boleh ja nak COD,tapi kena jumpa area2 sepang or putrajaya.


tolong promote dekat kawan-kawan ya,kawan office ke...^___^


retail price RM30, tapi kalau borong jatuh RM19 satu,bankin duit 24.5 nanti sebab 25.5 aku baru p ambik barang.


sapa yang area sungai petani kalau nak pun boleh,sebab 3.6 aku balik sungai petani.




SAFIYYAH OSMAN


10 comments:

MyHaPpInEsS said...

jasmin nak....
email Jasmin cleostylo_14@yahoo.com.my
hp: 019-6211807.

Jasmin xleh nk bukak email..tenet slow. sorry

SURIA AMANDA said...

nasib baik dah belikan utk si kembar...

nUR_rOsALiNdA said...

Nok, aku nak nok...Add aku kat bbm nok senang mau bicara...bbm lama leh delete.ni pin baru aku 277E8719.. Tapi confirm aku nak ek nok....

safiyyah osman said...

siapa yang nak boleh add fb saya ya... bajubaby atasrak @search by email bajubabyatasrak@gmail.com

atau terus sms kepada saya 0192609886

farahfatihah said...

nakkkkk nnti email ek

farahfatihah said...

nakkkkk nnti email ek

Joe's Babe said...
This comment has been removed by the author.
Unknown said...

Saya nak jugak.ni email saye.
Jalilah84@gmail.com
0196335370

Zul Ikram Mohamed said...

Saya pun nak..duk sungai petani Zul Ikram 019-460 7449

siti nazirah mohd fisol said...

Available lg x?

Google