THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

11 May 2012

Oh WowWee Pumpkin Patch for Fayel

Rezeki Fayel lagi ...dapat hadiah lagi..usia 3 bulan masih tak putus lagi orang ingat bagi hadiah...bersyukur..kali ni dapat hadiah dari ex boss pertama aku di TM...tak expect Cik Azura still remember me...lama sungguh bertahun tak jadi PA dia...department kami pun dah bertukar...cuma bukan rezeki aku la nak follow dia ke unit lain...masih di satu bangunan jugak...sesekali terserempak memang bertegur la jugak...yer aku still segan menyegan lagi ngan cik boss aku ni...sebab dulu masa kami bekerjasama Boss dan PA dia agak tegass wooooo...jangan memain...muka serius aje....keje mesti fokus...itu lah berkat ketegasan dia la aku rasa aku belajar sikit demi sedikit tugasan yang berchallenge...serius thanks to her...kalau tak sure aku tak mampu nak survive duduk di department yang sama dah 5 tahun....

Owh yer Cik Boss aku bagi Fayel hadiah best tau...bila tengok Cik Boss hulur paper babg PUMPKIN PATCH...aku yang hover excited...nak jerit malu..ngengada la pulak pompuan ni kan..macam tak pernah dapat hadiah...aku jadi meroyan sebab  jenama itu...jenama branded fofular gak la untuk kids....selalu nengok butik nya kat Mid Valley, KLCC...mampu masuk tengok aje la...nak beli takut mahal lol...mahal la bagi aku yang bukan kaya sangat ni...mau EA jeling aku..dia awal dah warning aku...jangan nak ajar anak branded sangat yer...hohoho.....tak dinafikan design dan patern  Pumpkin Patch cantik menawan hati...aku suka sangat....menjejak time sale pun sama la harganya...mencengkam jiwa...pegang letak balik...terus bisik diri sendiri....takpelah apa ada pada jenama...pujuk diri sendiri sebenar nya padahal minat giler...beli Anakku aje la...ok jugak kann....Anakku pun cantik ape....kalau sale 70% giler oi...berpuluh baju boleh rembat tau....

Tak sempat balik rumah...kat opis jugak aku bukak nak tengok baju branded idaman ni...nah ko ada 4 helai set rompers dan jumpsuit....rezeki Fayel lagi...boleh tukar tukar pakai melaram budak bujang sorang tu....sementara kecik ni semua baju baru orang bagi kena pakai...kang tak muat tak guna dah....itupun ada certain baju pakai macam sarung nangka dah..sebab baby Fayel cepat membesar...takpe sarung nangka pun aku sarung jugak pakai la banyak kali ..tanda appreciate orang bagi..yang Pumpkin Patch ni lak ...aku tgk gak size 3-6m...risau takut ketat metat jek....hajat nak buat baju raya memang tak leh la...konpom tak muat....balik umah terus acu kat Fayel..wah ngam ngam la...cantik je dia pakai...Alhamdulillah adik..bos mama bagi...merasa la sikit sipi eh baju berjenama kan....Thanks a lot Cik Boss..murah rezeki ..amin


Dapat paperbag dan kotak je aku dah menjerit macam hapa ntah..mengong jap nengok brand idaman tak dapat nak milik duit sendiri huhuhu...

Dalam kotak ada 4 helai baju baju baru untuk Fayel...melaram sakan la ko Fayel sebelum tak muat yer....nanti mama basuh pakai ulang kali tayang banyak kali wakakakaka..

Fayel selepas bersiap dengan baju baru bau kedai ....menjeling nampak

Sekali topi sepadan daaaa ngan baju...mix n match ..sesuai...

Apalagi dah siap Fayel kena paksa posing la ....HAI BABY PUMPKIN PATCH....hmm badan pun dah boolat macam labu..kikiki....jom kenduri kawen....

JENAMA ATAU TIDAK TERPULANG PADA MEMASING LA...CUMA SESEKALI NAK RASA BERJENAMA BEST JUGAK KAN...LAGI LAGI FREE MACAM DAK FAYEL NI...MESTI MAU LA...



Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

11 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

wah,rezeki fayel
alhamdulillah

Qhaifa Nur said...

alhamdulillah rezeki buat fayel....
makin comel dah fayel sekarang...

ReYNa said...

comelnyaaa fayel.suka brand pumpkin patch tu,comel2 utk baby boy jugak.hihi

ReYNa said...

comelnyaaa fayel.suka brand pumpkin patch tu,comel2 utk baby boy jugak.hihi

Girl Girl said...

comelnye Fayel, mimy... makin gedempol... bt bntal peluk mlm2 ni best jgk.. heheheh :D

Wanita Mutalib said...

fayel sangat hensem!

nak dating ngn anak auntie tak en.fayellllll!! :))

ariana8733 said...

wahhh..best nye dpt baju mahal free..

makin endem dak fayel ni..geram je nak peluk cium..hehehehe..

Liyana said...

rezeki fayel, bestnye..
bulat btl fayel ni... gerammm, bwk mai opis kak, nk gomol2, hehe

mamyharraz said...

kalau dpt pakaikan ank baju brand mmg best tau mimy ;P sy pun kengkadang terbeli gak selai dua buat pakai g jln2 jauh hehe

olohh olohhh shomelnya fayel.geram makcik yati tgk ;)

aTy _faRed~ said...

wah...bertambah hencem ar fayel..:)

Softtouch [Hanim] said...

untungnya..rezeki fayel.....ensemnya dia

Google