THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

22 May 2012

Chelsea Menang Punya Pasal....

Yes Chelsea Chelsea...Gomo Kelate Gomo....weekend hari sabtu adalah malam mari menonton bola....yer ar apa tak nya...bola dalam Malaysia pun ada game..Kelantan vs Sime Darby.....seperti dijangka...Gomo Kelate Gomo menang...tak sia sia la Kelate cuti dok...yer paling melekat tengok TV tak berganjak haruslah laki ku si Encik Awak...hmmm tau kan dia tu peminat tegar bola...dan pemain bola gak..tapi bukan le profesional pun...suka suki aje...kalau ada game bola tu memang tak pernah nak miss main nya...rushing rushing tetap la ngan game bola dia tu..nyampah...bola punya pasal..majlis lain cancel..bencik...

Hari sabtu aku gi Jakel...ku follow la adik , mak aku join sekaki beli baju raya..Fayel pun ikut tau....EA tu sibuk petang tu ada game bola kat UM...dah EA sibuk game bola dia...gile bola sungguh kan..tak leh wat pe dah..ajak gi beli baju raya suh aku yang pilihkan sebab nak hadap game bola dia tu.....hmmmmm...so suka suki aku la nak pilih color apa ken...color tak sesuai jangan la marah cik abang ku EA.....color apa...tunggu raya...balik umah aku tengok EA dah tercongok depan TV..excited nak tengok bola Piala FA...dia kata malam nanti nak berjaga standby ada game best Champion League Bayern Munich vs Chelsea....ye sudah pasti harus la EA fanatik Chelsea...hmmm sah la berjaga malam sampai pagi ni...

Yer aku terjaga nak menyusu kan Fayel jam 3 pagi...Fayel terus tak nak tido...menangis macam kena cubit...sekali papa nya angkat ajak tengok bola..terus diam..hmmmmm ..Fayel Fayel...temankan la papa tu yer...baik la mama tido...aku dah belayar mimpi...so dua beranak papa dan anak tengok la bola yang gempar tu...nasib la Chelsea menang berbaloi ar Fayel berjaga pagi teman papa ek...kesudahannya esok Fayel meraikan kemenangan nya dengan berbaju rompers Chelsea gitu...ngan Fayel sekali terjebak..haiyooo 


Game yang buat EA tak tido malam berjaga ngan Fayel sekali pun join sekaki

Yeayy Chelsea menang..berbaloi la laki aku berjaga...kalau tak..hmm mau sentap ni

Morning...bangun pagi Ahad pakai baju Chelsea raikan kemenangan..tengok la tangan tu..Yeahhh

Akibat berjaga tengah malam...siang nya ketiduran tak sedar diri..tangan sampai mendepa...

Atas bahu mama pun boleh terlentok...ngantuk sangat...penangan bola ..anak ooh anak...baby chelsea la tuuu

dan petang nya meraikan kemenangan Chelsea lagi...Fayel di bawa berjalan papa nya meround kereta...AWAS...jangan ikut cara EA yang marabahaya ni...bawa kete je la jangan pegang anak tu..ni dekat Trafic Light..budak kecik ni nak papa dia dukung jap...


CHELSEA CHELSEA....BOLA PUNYA PASAL ..FAYEL PUN TERLIBAT DALAM INI CERITA...HIHIHI...ADAKAH FAYEL PUN AKAN MENJEJAK PAPA NYA YANG GILER BOLA?? TUNGGU







Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

9 comments:

Mrs. Norrie said...

BAGUS YERK FAYEL TAK TDO BUAIAN, ANAK AKU JGN HARAP...KLU DAH TERLAMPAU PENAT SGT BARULAH TERTIDO SENDIRI KAT BAWAH....

Mommy_Cha said...

pesal muka fayel mcm muka mikhail eh? konpius mak nak...

mamyharraz said...

oloh olohhh anak bujang dah boleh jadi peneman papa :D

kaler apalah baju raya mimy tahun ni.sy pun nak belilah baju dua beranak tu..diri sendiri punya dah siap ank dgn baba je belum hehe.

Girl Girl said...

geram bile tgk baby tido.. rase cam nak gigit2 jekk

PUAN SUE said...

wah2.mst terer main bola nnt

POSH76 said...

Fayel mmg fanatik Chelsea la....comel jer fayel titon

Bitt (double IS) said...

yeayyy lepas ni mama kena join jek aktiviti mereka...kalau tak tinggal sorang2! hahahha

aTy _faRed~ said...

laki aku awal2 dah cakap nak ajak anak aku gi main futsal bagai...adeeyy..budak tu meniarap pon belum..huhu...anak lelaki selalunyer paknyer memang teruje lebih kan pasal bola ni...;)

Softtouch [Hanim] said...

kecik2 dah minat bola yer..heeee..dia berjaga mlm xnangis xpe lah....kemain lg anak papa sgttttt

Google