THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

22 May 2012

Menaip Menaip Menaip...Jangan Stop..

Hari ni aku bzz kaw kaw nya kena menaip dokumen keje 20 mukasurat depan dan belakang penuh..pastikan siap esok pagi...serius pitam mak nok.....kena follow sebijik sebijik...tak boleh scan atas arahan big boss ...wah lama ko tak menaip banyak banyak gini...ini baru la nama keje PA...bila menaip banyak gini aku terimbas zaman exam diploma dulu...waaa rindu assignment berlambak kena menaip...apapun masa ni la asah balik skill menaip yang dah tumpul ...selamat menaip...memang tak menoleh kiri kanan la...errr blog ko sempat la tulis kan..hihihi curi minimize jap berpinar mata nengok ..alamak berapa helai lagi nak siap ni...ok lrik dulu..sambung kerja menaip







Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

9 comments:

Girl Girl said...

Nana sangat suke menaip! Kalau bos bagi kerja menaip, rase berseri2 muke sebab suka sangat.. haha..

Bos ckp, nana kena jadi typist instead of PA.. bru la hepi.... jahat tul bos ni.

Mommy_Cha said...

untunglaaa.....kalo kerani mcm momi cha ari2 buat all in one! huish!

Mrs. Norrie said...

mi, pesal aku pandang pc ko memanjang jer tak melebar??? hehehehe...ke mata aku berpinar nih???

Liyana said...

sy suke menaip.. sbb rase cam bz giler.... hehehe

Alin Marlini said...

menaip kadang2 sampai kematu jari jemari

eLLy said...

balik kena wat urutan jejari n ie :P

D Yatie said...

sy jugak suka menaip. hahaha. sbb menaip lebih snang dr buat akaun. agagaga.

aTy _faRed~ said...

kalau menyalin masih ok lagi..kalau soh berpikir tu yang malas..hahahaha

wahida said...

aku kalau disuruh menaip mmg lambat mcm kura2 la..tapi sejak dah ada blog ni aku kira laju sikit la menaip dari dulu...hehe...

Google