THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

21 April 2011

(Villa Bungalow AFAMOSA D' FARO) - BerBreakfast Bermandian Di Tepian Pool

Kisah malam yang happening sudah habis…now waktu esoknya…bangun pagi semua!!!!!...yer mak bapak semua tido tak sedor diri keletihan….yang paling awal bangun anak anak ni…bukan apa awal tu dah ingat nak terjun kolam…kolam pool belakang umah je…sonang kan…rasa macam umah sendiri lak…bangun je mandi pool…memang heaven kalau pepagi camni…memasing siap pasang angan nak buat pool sendiri kat umah….huiiii kemain…anak anak kan suka pool…pepagi diorang dah ready ngan swimming suit nak terjun pool....okey mak apak korang kelam kabut jugak ready nak buat breakfast…huhu…dengan tak mandi pagi nya …sibuk wat air…masak nasi goreng…buat sandwich telur dan chicken ham….bangun wahai semua mak mak….yang pak pak tolong la jaga anak anak mandi pool ek…..pastu kita makan tepi kolam...best wooo rasa macam kat theme park sendiri pulak...


 budak budak dah ready berenang dalam pool...bapak rani kena amik turn jaga budak2 ni semua...sementara orang sibuk nak buat breakfast

kaum kaum isteri sibuk membuat breakfast ...jijah baju putih orang kuat memasak nasi goreng

oppss apahal aku urut dada tu...napa ek..ntah laaaaaaa

bekerjasama menyiapkan roti sandwich...2 buku habis langsai......

posing busyuk busyuk tak mandi...hehe

dah pasan kamera terus buat rajin je semua

hoi man apa ko buat di sana hahhhhhhh....


adegan terjun pool oleh bapak norman....

sekeluarga menikmati hidangan breakfast di tepi pool..ber pulok rasa

pandangan dari jarak jauh...menunjukkan betapa semua nya kelaparan menghadap makanan

makan makan pastu terjun kolam yer..yang baju merah tu penakut air tak terjun langsung

sedang asyik man dan ogy berdating aku yang jadi bibik kena jaga aqeef...cehhhhhh

aikk semua berkumpul duk sini je apa hal...berenang le bakar kalori

eh melor cekak pinggang je ke...jom mandi...hahaha...kang ko kena tolak

tengok macam theme park sendiri tak?? siap hamik meja bawak ke tepi pool ...manja tul

oiit rani ko tak stop makan ke...ishka nak mandi la weh

berendam dalam pool ...ambil tempat memasing...luas okeyy

jadi bibik aqeef...mak apak dia mana ni

tu dia mak apak si aqeef tak habis berdating lagi makan bersuapan....oitt anak korang ni



HUWAAA READY NAK CHECK OUT....SEDIHNYA.....TAPI ADA GAME LAGI TAU...SEMPAT...
NEXT!!!
















Important :Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.MIMY HAMID

5 comments:

Queen said...

eh...serius..ni macam best je... kat ne eh?..nanti mimy bg info ye..

POSH76 said...

bessnyer ada POOL sendiri...review lagi hehe

InaAchik said...

bestnya mandi kolam secara jemaah!

#pasal skirt tu:
camne nk ckp erk...
kain dia lembut cam kain t-shirt gitu... alaa... kat kedai2 siam banyak. aku beli kat kedai siam kat care4 wangsa maju.

ratusiput said...

best camni kan nok...

Ann Ishak said...

terbaik punye breakfast...siap makan dalam kolam lagi

Google