THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

26 April 2011

Jom Borong VINCCI Sebelum Menyesal

Mentang mentang hari ni 26hb...hari menuai padi kannnnnnnn...panjang langkah tengahari terus ke Mid Valley...panjang langkah lagi ajak geng naik teksi tak payah pikir parking...buat lambat je....hamboi mementang kan...tak sedor diri...aku nk gi mid valley nak beli lain...tapi tetiba tertengok VINCCI dikerumun orang macam semut...aikk pahal..ala VINCCI kalau sale pun memang camtu...tapi ini bukan sale biasa...sale giler punyaa....sebab VINCCI Mid Valley nak closed for renovation...so habis la kasut kasut lawa dia kasi turun...pehhhhh....giler giler...wedges adalah berlambak...tapi aku tak leh pakai high heel...cari sandal sudehh...jumpaa...tengok less melampau...ada yang sampai RM10...hahhhhh tak keruan...so apa lagi...sesapa yang tengah cari kasut sesuai la korang gi VINCCI Mid Valley...kang nyesal padan muka...


menyinggah di VINCCI Mid Valley

ok perhati ini...cepat cepat sebelum terlambat..kang closed menyesal tak berlagu


further markdown tu yang tak tahannnnn.....menahan perasaan
terus masuk gak
 
suasana tengahari orang kerumun...pehh macam semut..

pilih pilih oii jangan tak pilih...adegan menyaukkk


ok 2 sajo...dah walaupun murah...ini aje yang dapt ikut size gabak ku ...pilihan sandal...


senyuman gembira hasil borong...borong ke?? 2 sajo..haha

RM39 less RM10...


RM55 less RM15





 


 TOTAL = RM25..YEAHH SUKA SANGAT SEBAB MURAH...










Important :Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.MIMY HAMID

11 comments:

cik xxx said...

mimy,

kau klu bab shopping mmg no 1 kann. jeles aku

Nadine said...

wah, bestnya!

i kan kalau nmpk sale kasut mmg drooling habis! nasibla dh sarat mengandung. kalau tak, petang ni jugak i pegi midvalley. hehehe :D

POSH76 said...

aku pun ada pi beb tp dek sebabkan pack sgt org terus kuar....rasa nak pengsan...bessnyer ko dapat rembat

Queen said...

i kalau tgk ramai gitu..mmg surrender.. hahaha

cik cakcibo said...

alaaaaaaa.... frust nyer..dah petang baru dapat tahu.. dah nak balik dah ni...

kalu tadi memang ..waktu ofis pun saya cabut gak!! gi shoping

Shu Shinju said...

wahhh...best tu...

Liyanaroxx said...

TQ for the info kak!mau serbu vincci midvalley ar camnih...

Eri-chan said...

wah wah wah..yg pasti godaan kau tak masuk hoke...lain kali ko goda aku untuk beli brand kasut kulit original. mebi aku layan..aku nye kaki la ni ngengade....meh pakai losen tiap2 hari kat kaki

Pepel BoNda AmaNi said...

aku suka borong vincci jugak...selesa jerk pakai...

NeenaAnuar said...

fuhhh.. nie yg buat aku nak menyambar Vincci niee.. huhu..

Alin Marlini said...

bestnyer mi...rugi tak pegi..

Google