THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

05 April 2011

Acara Memperaga Baju Kesukaannya

Sapa yang kenal aku sure tau style dressing aku dulu kan...agak over la...seksi tak padan ngan mokmok....tapi itu dulu sekarang dah kawen berubah la sikit sikit....walau tak bertudung ni...pakaian harus di jaga...semuanya demi suami kan...no more skirt pendek...suar  pendek..baju pendek...babai semua itu.....tapi stylo mylo haruss....kita kena la pandai berdressing even tak sedor diri badan  gemuk kannn..cuma belum bertudung je...pelan pelan kayuh key..

Jadi untuk mencari style baru nak pikat hati suami...ewahh...aku telah di rekomen oleh kawan aku Azura, membeli pakaian ala ala tshirt muslimah yang labuh menutupi vontot besar aku ni...dan pakaian ini dia sendiri yang jual...masa dia rekomen tu aku rasa macam sesuai ke aku ni tak bertudung tapi baju muslimah...tak kenal maka tak cinta beb.....now aku tersangat suka ngan baju ni...memula beli satu ...pastu beli dua tambah tiga, empat dan seterusnya...design yang banyak pastu aku padan kan dengan legging tight hitam ...pehh bertambah tersuka dan suka laki aku...pastu pakai wedges...huyooo stylo gak kan...

Baju muslimah ini dari jenama ZARIYA...material nya adalah jenis kain cotton tshirt yang sedap di pakai....best wooooo...kalau tak best takkan aku dh ada 9 pasang kannn...cecite cecite..takkan aku propa kot...sesiapa yang rasa nak juga try baju ni...boleh la beli online di facebook atas nama OUR COLLECTIONS..apa yang penting baju ni telah membuat sang suami tengok isteri nya pakai terus senyum tak berhenti...you see...dasat tak penangan baju ni...hehehe..oleh itu kalau mau beli lah satu pasti bertambah 2, 3,dan seterusnya...tengok aku peraga tu...ada macam peraga tak wati tak?? snap by Encik Awak...huhu..ate dia suke rajin la mensnap nyaa


bergantungan baju tshirt kesukaan suami...pilih pilih mana satu bini mau pakai bang...harga adalah reasonable sepadan ngan kain tebal nya...range dalam RM45


semestinya dari brand ZARIYA...ukur baju di badan sendiri...2XL...huhuhu..ada brannnn...

koleksi terbaru baru ku beli...polkadot gitu...

suka design ikat reben kat dada tu...aku pakai gi keje ...sesuai tu

merah mengaum....design dan warna serasi bersama...aku paling suka baju ni...sesuai gi keje dan kasual jugak..2 in 1


design sama seperti di atas cuma warna berbeza..cokelat dan kuning....aku grab sebab 2 in 1 punya pasal...

kuning menyala ...ko ada?? aku ada ...bran bran gitu...dari jauh dah nampak...tak nampak memang laaaaaaa

design sama macam kat atas cuma hitam...nampak la kurus sket kannn...kan kan....boleh di pakai 2 in 1 jugak


baju kasual merah with legging hitam...sesuai kan....yang penting tutup vontot ...itu amaran laki aku

patern sama tapi color purple lak....sila abaikan lelemak ...tak leh wat pe dah...hehe

baju ke 9 hijau army...color hijau wajib ada...aku kan suka hijau......design lebih kurang atas tp beza tang tangan ropol




SUAMI KITE......NANTI TAMBAH BAJU  KE 10, 11 DAN LAGI LAGI LAGI
...HEHE ..THANKS










Important :Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.MIMY HAMID

17 comments:

liyana said...

awww! baru la vogue gitu.. suke tgk :)

noradzlina.kamdani said...

harga nye reasonable x? nnt nk tgk kt fb la yek..thanx for the sumbang saran...

InaAchik said...

yes! cantik nok syg!

atie said...

cantik....ok la tue...pelan-pelan kayuh kan...ubah drastik kang terkezut plak...heheheh...yang penting suami suka.......:)

ratusiput said...

merah tu mmg cntik nok.ekseketip.aku pun ske kalau patern2 baju cenggini cuma almaklumla kalau nk bli kena terai sbb aku ni pokok bonzai.ehehe..kang nampak cam baju berjalan lak.

Nailah Azman said...

kak mimy, baju lasttttttt paling cantikkk!

Queen said...

nik sukaaaaa... =)

nik masa dah kahwin pun start segan nak pakai bau ketat metat pendek2...pastu terus slow2 pakai tudung.. =)


seyes ..mimy nampak lagi cantek pakai macam tu..pujuian ini adlaah serius.. =)

suka baju yang no.4 tu.. =)

iJu said...

Kak Mimy, kwn kak mimy yg jual baju2 ni...satu ofis dgn kak mimy ke?

mekchu said...

RM45 x 8 = jap bukak calc.. perghh.. 360 tuuu... tp mmg sesuai dan tutup vontot.. semua long sleeve & sesuai bwk gi keje.. best nye gi keje bleh pakai bj cenggitu.. lepas keje terus shopping..

kella said...

ohhhh aku paling suka yang dot dot tu....
cantik semuanya pun...

Eri-chan said...

yg memula dan last cantik nok...laki ko suka bagusla nok..ko dpt pahala disamping berjaya menggembirakan hati suami...

Nadine said...

suka! sgt cantik on you, dear :)

syeeda11 said...

hai cik kak..tq for the info..dah add fb tokeh baju ni pun...hehe i pun susah gak nak cari baju...ehh yang cek it out my blog yaa..ada kaftan cantik2 for sale...

Softtouch [Hanim] said...

nk terjahlah jugak..mcm best je baju tu..thanx 4 sharing..

-oP_ida- said...

yUp....sume chantikk..palIng suka tgk akak pakai kaler kunin tuh....

memang CUN abes...nampak HAPPY sangat..=)

Miss Moon said...

mimie thanks for sharing ...harus moon gie terjah sekarangggggggggggggggggggg maklum la kiter kan size arab kannnnnnn

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

pewwwiiittttttttttttttttttttt

Google