THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

12 April 2011

Album Kahwin Keluaran Sendiri ....

Alahai lambat nya gambar kawen aku nak siap eh...opsss jangan salah kan my OP kelewatan ini adalah sebab masalah teknikal di mana..sepatutnya pakej album aku adalah untuk 3 event termasuk belah terengganu...tapi atas banyak kali tertangguh dek sebab keadaan cuaca...banjir...dan macam macam hal lagi...maka plan A telah di tukar ke plan B...tak jadi ke terengganu...ingat nak buat photoshoot studio dan outdoor...hmmmmm....memula rasa excited gak..tapi nak cari masa tu alahai..terhad nya...pakej aku sepatutnya merangkumi 2 Album Storyboard dan 1 Album Sticky = 3 Album la...ingatkan 1 Album storyboard tu nak buat sessi studio & outdoot shoot...baju untuk studio outdoor pun dah ada...tinggal nak peraga je..

Masa yang terhad adalah Encik Awak...semakin nak plan semakin bzzz...bila kami free belah pihak sana pulak ada job...macam macam hal kan...tapi aku sikit pun tak salah kan OP ..diorang very profesional...yerlah duit dah bayar kan ..service pun kena la best...dan setelah berbincang...aku dan Encik Awak serta OP sepakat untuk tukar ke Plan C...iaitu penambahan album...wah jadi 4 le...syok syok....album cemana tu aku tak pasti lagi sebab tak duk bincang lagi ni...hehehe lambat skit la nak tayang gambo kawen official aku nih..orang yang tengok tak sabar...apatah lagi aku lagi la tak sabar...kadang tu sampai termimpi mimpi...hahaha...kesiannn...takpe la pelan pelan tak busuk pun album tu nya..lambat laun dapat nengok jugak kan...kata kata sedapkan hati hihih...

Oleh sebab itu...aku rasa lama benor nak tunggu ...aku bikin album keluaran sendiri...untuk tatapan sendiri la...itupun aku kutip dari kamera sendiri dan kengkawan...then aku gabung susun dalam photoscape...susun elok elok...kebetulan pula aku ada dapat hadiah album kawen ...then aku pi cari lagi satu ...jumpa sebijik sama...ooo rupa nya beli kat Foto Zoom yer...heeheh kantoi...takpe takpe aku suka hadiah ni...dan idea tercipta terus rasa kreatip...kreatip ke?? nan ado...hahahaha jimat punya pasal...lalala....then aku print color...terus tampal dalam sticky album...jadi la..pengubat rindu jadi pengantin...hehe tengok kat dalam laptop tak puas...hahaha motip?


hadiah album satu je...aku beli tambah satu lagi...ooo kantoi beli kat Foto Zoom yer..sapa bagi aku tak tau ..tima kasih..hadiah best ni

rhopa dah macam album official je...kulit tebal di depan...hehe aku buat sendiri...je..bukan susah pun......mari kita mulakan projek menampal...

dimulakan ngan susun gambar nikah...penuh satu album ngan gambo nikah je...senang je susun kat photoscape jek..pastu print color...

ada 20 keping semua gambar dah aku susun...kreatip la sangat...keje budak darjah 1 okey...yang penting tak payah gunting..

satu album lagi untuk gambo persandingan...aku print satu A4 je terus...senang pemalas kannn..tak kose nak gunting...cer tgk..gambo makan beradap kan

gambo berjalan sanding pun hada....sumber gambar macam macam kamera ...

gambo sanding pun hada....kualiti gambo tak cantek sgt...ate kutip sana sini kan...tpi takpe jadi le kan kan




BILA ALBUM THE REAL SUDAH SIAP...AKU PUBLISHED YER...AKU PUN TAHAP MEROYAN NI NAK TENGOK ALBUM SENDIRI...CEPAT LA SIAPPPPPPPPPPP











Important :Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.MIMY HAMID

11 comments:

liyana said...

nak tengok!!!!

Shu Shinju said...

WAAAA..KREATIP LA KAK MIMY....:)

kella said...

wahhhh... syiok weh! minta2 la ada promosi 68 hengget tu lagi hingga 16hb ni... huhu

Just Call Me Bitt said...

hehehe saya pon buat cenggitu jugak dulu2...tapi dulu mana ade hard cover ;( zaman skang album kawin cantik2 kannn tu yg buat u pon tak sabauu tuhh

Mia-Ina said...

wah best ni buat sendiri dulu..sabar2x..akan siap gak t tue

Nailah Azman said...

lawa album tu. berkenan. ;)

ratusiput said...

lama gak nok real album ko nk siap.jeles la time aku kawin dulu takde photographer cmni sme.igt tahun ni anibeseri nk buatla..

cik xxx said...

mimy,
lama aku tak baca blog ko babe. since ko meroyan kat sape tah kacau suami ko.

aku bz, waaa... beri la aku sedikit masa berblog..

ko sihat ke babe? period ko teratur dah ke? eh, perlu ke aku tnye kat sini..?!

Riri Yoorin said...

wow nk tengok buleh tak??

Ann Ishak said...

cantik kreatif

Shu Shinju said...

kak..camner nak susun gambar kat photoscape tu..nak wat gak..tapi x reti...

Google