THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

26 April 2011

Kasut Keje Colorfull Pulak

Inilah sebab nya kenapa aku gi VINCCI beli 2 pasang sajo....sebab dah melabur 3 pasang kasut ukur kaki...huhuuhh..nangessss nak bayor....habis la kena bebel ngan tuan besar tu  kalau dia tau...sapa lagi Encik Awak...dia bukan boleh nengok aku kasut lawa sket...mula la bebel...jeles la tu tak dapat kasut cantik....hihihi..alahai...takpe aku cover letak bawah meja...bijak bijak...hehe...

Ada ke dia kata kasut aku banyak...cehh mana ada...takpe alang alang sikit tu meh aku bagi bior banyak...ha apa lagi order order..hover...takpe la compliment untuk diri sendiri...kawen hari tu kan aku tempah kasut kat Uncle Henry...kali ni gatal lagi nak tempah gak...3 pasang...eceh konon nak bercolor color...tapak pun 1 1/2 inci je....cannot tinggi...pancittt....kasut kasut ni sekadar pameran kat opis je kot....letak bawah meja je la...senang sauk ikut warna baju...kali ni aku beli color Hijau, Pepel ngan Hitam..hari ni kasut sudah siap...nak melaram.


3 koleksi kasut baru untuk bulan ini...bulan depan nya tak tau pulak color apa...hihihi..



kasut hitam wajib dalam almari  kasut ek....penyelamat baju



kasut hijau ...warna kegemaran...kebetulan baju banyak hijau..sesuaiiiiiiiii



ini warna pepel ek.....pepel paling ku suka sebab leh mix n match ngan baju biru pink...dan opcos baju pink..hitam pun boleh gak tau...



tak payah susah nak pi beli ...tempah sajo di sini....best best....tunggu bulan depan nya kasut lak...heheh..warna apa pasni





TOTAL SEPASANG = RM70...
3 PASANG ????...KIRA SENDIRI LA...MENTANG MENTANG BULAN BON BON KAN..OPPSSS








Important :Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.MIMY HAMID

9 comments:

InaAchik said...

tergoda plak nk kasut bertutup jugak... aku x pernah ade kasut bertutup sebab kaki aku sensitif giler... mungkin tempah ok kot sebab dia ikut kaki kan...

Nailah Azman said...

Untungnya dapat tempah macam ni.
Mesti selesa habissss ...

Eri-chan said...

cam best kasut ko nok. RM70 tu murahla...ok ape nak bergaya ikut selera fesyen sendiri...

aku yg pasti kena open toe..jari kaki aku panjang..

POSH76 said...

bess jugak ni aku pun nak tempahlaaa

pearls.. said...

waa... cantik kasut ko mimi..
nak tanya.. saiz kasut besar ada tak? pastu.. kita leh pilih mana2 design ek???

Pepel BoNda AmaNi said...

lalalalalal bon bon bon nyek..apa lagi nok..kasi open table roti canai la...lalalalalalala

Diana S said...

uihhh.. jeles nengok kasut kak mimi yg kaler pepel tu.. sayang kat sini takda tmpt dapat main tempah2 mcm tu.. huhu..

ratusiput said...

aku ske yg kale ijau tu nok.jrg ade kale kasut camtu.kalau ade pun jarang ade org bli.pekata ko soh uncle tu bukak blog gak.leh tgk online.ehehe..

intandayani said...

cam best je nk tmph kasut cmni..aku ni da la kaki lebau depan kemain susah nk cari kasut..klo muat pun kt depan tu mesti berlebih ruang die...cam ape dah rupe...pastu kaki sembap cam pempuan sarat ngandung nk beranak...sgt la membenci

Google