THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

08 April 2011

Projek Photobook Pertama Baru Siap

Apa itu photobook...semalam citer tak habis lol...dah buka ke website yang aku bagi tu...www.photobook.com.my....masih tak paham lagi ke?? photobook ni ialah album gambar berjilid design sendiri...ala like macam storyboard sekarang yang hangat tu..so sesapa yang ada banyak koleksi gambor cantik tu ..sekarang boleh la kita design sendiri template ikut taste kita...harap bersabar yer semasa mendesign...kesabaran tinggi diperlukan untuk menyusun...oo patut la caj photographer mahal....sekarang kita pakar yer...sendiri in the making...seronok !!!....harga mengikut size yang diinginkan...range 200 ke atas la...tapi tapi sekarang ni ada promotion di www.groupsmore.com. ...sumpah murah giler ...RM64...terus grab...rugi rugi end date sampai 12 April. 2011...so apa tunggu lagi ...yang ada dslr lagi cun...sesuai untuk yang suka koleksi bergambar...


aku beli voucher ni...so dapat la murah...RM64 je dari harga sebenar

ini cara nak susun template gambar dalam photobook

memula buat gambar outdoor dulu...hadeh nak patah tangan aku buat benda ni...tu yang kemaruk..












Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

7 comments:

kella said...

macam best je weh? nak cuba gak!

ratusiput said...

wah teruja ni nok.murahhhh....

POSH76 said...

bess jugak ni nak terailaaa

mekchu said...

ohhh sibuk mendesign rupanya... kalo jenis org yang tak tahan sabar cane?

mimy, dah habis mendesign, check e-mel okeh..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

xsabar aku nak tengok hasilnyer nok...

Ann Ishak said...

samalah kita tapi my wedding photographer yang buat semuanya

Muhamad Puad Moktar said...

kalau nk lagi jimat..layari www.smartsaver.my kemudian tel saya nk jadi ahli dia..0132808011..dapat 7% lagi cash point

Google