THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

14 April 2011

Add Me on YM

Sebelum tu aku nak minta maaf...kekadang aku baca je blog tapi tak tulis komen ke apa...kena camtu ek?? thanks ek yang komen...tak komen takpe...aku tak kesah pun...komen biar ikhlas key...tak pe hantam la labu...blog kawan kawan yang familiar selalu singgah blog ni memang aku baca...kekadang aku tinggalkan komen...dulu aku pengkomen tegar...sekarang takkan hilang kot...tak mo komen dah ke?? oh bukan begitu...nak komen kena la baca entry satu persatu...kang aku main komen je...cam tak ikhlas pulak...

Korang nya blog lak sekarang makin best giler...ada je benda sharing...the problemo nya aku ni tengok blog time opis hour...so baca pun dalam keadaan bila tak de keje ..baca sekaligus terus hamik..layannnn....sila paham...kat umah tu laki aku tak izin kan berblogging.....harap memahami yer semua....aku pun minta maaf gak para penjejak di blogmission aku...dah tak terjejak aku dibuatnya...mekasih ek...follow ai...ada yang drop komen kat blog aku tapi aku tak reply balas pun...kang kena cop sombong pulak...maka dengan itu...aku nak hulurkan salam perkenalan for new readers dan old readers jugak...hehe kalau kira nya jarang aku berblogging....aku alu alu kan untuk meng add aku di 

YM (yahoo messenger) = nurazmimie11

Mungkin di sini kita leh chit chat ...talk talk...say hai hai bai bai pun okey jek...tak pun ada yang nak bertanya sebarang benda yang berkaitan blog....tak puas hati ngan cara aku key...lets talk di sini bebeh...tak payah nak ngarut jadi anonymous mental mengutuk tak tentu pasal.....nak tegur kena pandai berdiplomasi bukan hantam kromo...ok di persilakan untuk add...tapi before add tu please intro ek...takde intro tak kose la aku nak accept...aku tak sombong okeyy

7 comments:

Zallyna said...

hehehhehe.......
Hai...sy awek cun dari kg sebelah...

YM kene blok sekarang nih kat opis....lama tak cit cat sampai lebam

ratusiput said...

paham nok takde hal...aku tetap pembaca setia blog ko... :)

liyana said...

xpe kak, sy tetap pembaca setia, xde hal psl komen2 ke ape, hehe

Pepel BoNda AmaNi said...

hai..hai..hai....:P

*ayu the sun* said...

good! systematic.. i like..
:)

mamyharraz said...

pembaca setia blog ni ;) :*mamyharraz*

Ann Ishak said...

dah lama sangattttttttttt tak guna ym...rasanya ID aku pun dah kelaut kot

Google