THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

29 April 2011

Blog BerHoliday- ing

Weehooo sukacitanya hari jumaat penuh kesyukuran...dan dikurniakan rezeki ...Alhamdulillah..terima kasih opis tempat ku bernaung dan syukur pada Allah swt...mood sekarang adalah happy terlompat dek Insentif Bon Bon yang diterima...walau tak banyak tapi bagi aku banyak la gak...sapa nak bagi duit sekepuk gini kann....ok kepala otak dah plan memacam ni...wah teratur je susun ek...mentang mentang le...aku lepas geram ni..tahun lepas mood bon bon ke Kahwin..takde mood nak citer pape...nah dah kahwin pun..syukur Alhamdulillah sekali lagi...berkat bonus dah berumah tangga....tahun ni plan lain...aku nak berholiday ngan all family...aku dah belanja tiket flight Air Asia ke sana dari tahun lepas tau....masih bertunang lagi...tak sangka pulak bertembung ngan bulan rezeki ...lagi berganda best la.........yehaaaaaaaaa......



Blog akan mood berHoliday- ing direct dari 1 May 2011 - 4 May 2011....di mana ye?? tengok gambar pun dah tau...yer akan ke sini lagi...walau Malaysia saja..tetap bangga janji berjalan yer dok....byeeeee

8 comments:

Eri-chan said...

selamat berjalan2..jgn lupa ole2 dari sana...hehe

Jasfyra said...

bestnya p bercuti...saya baru p bln 2 aritu.langkawi d best!!

Softtouch [Hanim] said...

hepy holiday mimi...

kella said...

hamboi... selamat berjalan jalan... best best! belikan milka boleh?

Mrs Nazar said...

happy holiday..have fun!! so tak ada la n3 nyer..hihihi..gi langkawi ek... sama tempat honeymoon ai jugak..

pesan cekelat DAIM sebungkus..yaalah sedapnyer

Alin Marlini said...

waa...bestnyer mimi pi Langkawi...nak cokelat tau..

Mia-Ina said...

wah g honeymoon ke kak mimy..

mia dtg smbil klik ur nuffnang

Alin Marlini said...

tak habih bercuti lg ke Mimi..

Google