THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

18 April 2011

Aksi BerLipstick Magic

Pernah mengalami situasi macam aku tak...lipstick kejap je hilang...masa baru pakai tu kemain menjuih bibir ke depan...berkilat bibir...campur lipgloss sekali...tapi bila minum air ke...kemam sikit mulut ..tup tup hilang....aku rasa iklan lipstick tak hilang tu tipu la...pakai brand mahal pun sama sajo...ke aku yang salah teknik memakai nya...yer kot..ada orang kata kena tepek foundation sapu ngan loose powder..tahan lama sket...hmmmmmmmm semendan gitu..payah la..baik tak payah pakai langsung...bior je pucat...isk isk tak boleh ...aku nak bibir bak delima gitu...wakkkkkkkk....hhehehe...

Dan sehinggalah aku bertemu sesuatu yang magic...lipstick jenama NUTRIMETICS je...harga RM7 kot...jangan hina lipstick yang murah...magic okey...huyoo semagic nama nya MOOD MAGIC...kenapa magic?? padahal lipstick sapu je kat bibir...lipstick ni dah la color hijau..tapi bila sapu kat bibir tetiba ada color pink...pastu long lasting lak tu...rasa macam tak pakai je...ko mamam pun..still nampak mood natural pink kat bibir...suka kan ...kata nak bibir merah delima...kan magic tu...katanya la...lipstick ni mengikut darah bibir...katanya la...oooo macam tiru lip ice je kan...tapi lip ice tu sejuk ...


jenama nutrimetics tau uollss...see the nama GREEN WONDER

tunjuk macam start nak buat magic je...hehe mari kita ber mood magic dalam kereta waktu sesak pepagi

taraaa...bentuk nya berwarna hijau...kalau tak magic habis la bibir berwarna hijau..adik beradik Hulk terus

pakai la dengan penuh meyakinkan ...auwwwwww....terus hijau jadi pink tauuuuu

buat acara kemam mamam...nak bukti sesangat magic ni...

kemam lagi sampai tahap ke kembong pipi semua...tak pink aku tak tau la...magic tipu nama nya..kang lipstick ni aku bako


bibir asli bak merah delima berjaya diperolehi hasil kemam ketat sebanyak dua kali...puas hati ku...












Important :Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.MIMY HAMID

10 comments:

liyana said...

sy pun suke lipstick ni, penah beli sekali je kt member, pastu xtau nk beli ktne dah.. hehe

ratusiput said...

em mane lak aku nk cari dealer nutrimetics nok... :)

Pepel BoNda AmaNi said...

pewwwiiitttttttttttt

cakcibo said...

hahaha... kalu long last mcm ni.. nak jugak lah..selalu pakai lip ice tu... cepat jer abis nyer...

ada org ..pernah suggest ni... tapi tak pernah berani..sbb kaler nyer ijo kan sebelum pakai...kak mimy promote ..nk cari jugak lah.. hihi

Zallyna said...

weh mana ko jumpa agent nih...aku pakai lip nih gak...tapi sejak agent pindah tmpt kojer nih, dah terputus harapan...

Liyanaroxx said...

magic!bestnya!

Anna Banana said...

eh i likee osoooo. tapi selalu pakai yang kaler kuning lipstik eh, ijau idok pernah lagi. btw cantek la warna bibir u after pakai. harus beli :p

Just Call Me Bitt said...

wahhh magic mehhhh hehehe sokak!

Ann Ishak said...

setahu aku lipstick tu memang dah lama di pasaran Nutrimetic

blinkalltheday said...
This comment has been removed by the author.
Google