THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

20 May 2009

Gracias Gracias Spain



gracias gracias to beloved Ms Linda...bertambah lagi la koleksi fridge magnet aku dr europe..walaupun x menjejakkan kaki ke spain..huauauauahuaha...betapa teruja nya aku dpt FM ni..tersengeh2 sepanjag masa...sbb aku mmg gila mencollect FM ni..(Hobby & Interest) something special..waiting next destination babe....muahhh
Sincere


3 comments:

kella said...

sorry ah wei..
sebab aku pun punya minat yg agak sama dgn ko nie..tapi aku belum ada yg over da sea nie..
memula ada 1 2 jer..tapi bila org dok bagi2, rasa cam best lak nmpk byk2..cantik2..
cam best jer kan?

MimY HaMiD said...

kella : gara2 bos aku la..aku mencollect...beb bodek bos beb...hehehe ko nk x web yg ada jual FM ni dr oberseas??

kella said...

hei ado ko? bagi jer lah...mesti ada macam2 kan?
tp yg lebih spesel kalau ada org bagi, dan lagi spesel..klu kita sendiri pegi tempat tu..huuuu...

Google