THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

29 May 2009

Mawas Hensem


skrang ni aku dh naik gila..chenta ngan sorang pelakon baru ni..hero malaya yg baru mak suka ok...pasal dia aku layan semua citer yg ada muka dia..xheran la dpt Hero Remaja beb...mamat ni start ngan jd pengacara sony handycam tu yg kt japan...time ni dh naik syok lak tgk muka dia...hihihi lg plak ni start dari citer renjis..pastu skrang ni plak watak romantik dia dlm zati & si mawas...adussssssssssss...menikam kalbu...suka ar tgk muka dia...sgt la sesuatu..ngan lesung pipit dia..wahhhhhhhhhhh ...oh tertusuk plak ngan senyuman ngan gigi yg ala2 jarang tu...then plak layan BIO-NIK..semua sbb KAMAL ADLI..hero baru aku...ehhehe....kekiutan mu memikat aku utk tgk ko baper lama pun i dont care...kwn2 aku sumer gelak bila aku layan zati & si mawas..siap ckp..."weh amenda la layan citer ni cam budak2".....ahhh semua nya sbb Kamal Adli lg....eheheh..sgt giler ngan dia....aku pastikan smpi umah tiap2 mlm b4 8.30mlm..(gara2 ini gue membawa kereta sepecut yg mungkin..)sbb xmo terlepas nk tgk kamal adli..nnt aku terkenang2..rinduan plak...ahahaha.....addicted tv la plak...huhuhu...suka plak tgk dia ngan Liyana Jasmay..klu diorg dua betul couple ok gak..setuju bangat dehh....klu ngan Intan Ladyana...opsss sori pada aku x sesuwai la....tp seyes la watak romantik dia dlm citer zati & si mawas tu buat gua rasa terbuai2...tp nk tunggu citer ni hbs episod alahai...lebam...aku lak yg geram...ada je pebenda nk jadi....nk tangkap syahdu layan romantik diorg potong stim tul la...bak kata tukang sampuk di rumah ..."skrip dh dirancang ok..."... hmmm kacau tul org tgh layan beb.....ahhh kalau camni nya mawas aku mmg confirm nak !!!!!!!!!!!.....

10 comments:

tHEoNeANDoNLy said...

bawak kete laju2 la.. nak nagok mawas?? kang ader yg jadi bio-nik women plak.. jgn mimi.. bwk kete dgn berhermat ok tayang...

MimY HaMiD said...

theoneandonly : eheheh..yerla hensem punya pasalllll

busyuksayang said...

ya, dia sgt hensem :D

MimY HaMiD said...

busyuksayang : iskk sgt hensem la

kella said...

errr... ada macam anuar zain gak siket2 kan? betul tak?

MimY HaMiD said...

kella : hmmmm adalah skit..tp dia lg cute dr anuar zain yer

kella said...

ye.. ye..betul..dia lagi muda.. jambu..

MimY HaMiD said...

kella : ermm..suka nya ko ckp dia jambu..malu aku..auwww

Snowwhite Zone said...

khairom pun de lgi? hi3.. kak rehan yg mn ekk? dah lupa. kak wawa ingat lg.. dia ada Ym tak?

MimY HaMiD said...

snowwhite zone : kerom mestilah ada..org projek..rehan yg buat account..xder la ym diorg..

Google