THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

15 May 2009

I Am Drama Queen....


Jemputan dari Puteri Umno Cawangan Batu...dinner okey jek...aktiviti lain ada aku kisah...uhuhuh

haluuu..aku update pic ni dulu la ek....ada kaitan wooo ngan langkawi...ngeh ngeh....leh x aku wat keje giler gi dinner mlm b4 aku nk fly....nsb aku x collapse...wah daya ketahanan badan aku kuat la pulak......minumla lasindah cafe...uhhuhu....aku dpt invitation ni pn last minit...jd aku x prepare pn nk sewa2 baju...x sempat n for sure...kedai costume hbs nya sbb diorg serbu cr baju...nsb ada dress pelangi aku tu.....mak pki je la baju ni...janji mak ikut tema....kira2 ala drama queen la...ikutkan queen kang mak pki over the gitu ala2 cinderella...kang overshadow lak mak ni mengalahkan ajk2...huhuhu...mmg aku rushing gk la hr tu..yerla baju aku x pack lg...siangnya on sabtu tu...aku kuar ngan mum...then blk dlm kul 4 ptg.. br la aku packing baju2....mmg keje giler...then aku dh janji ngan aida nk makeup on 6ptg....event start kul 8mlm...tp xpe aku dh biasa ngan dinner ni...janji melayu idaknya tepat...sure lmbt ..lg2 nk tunggu VIP...diorg la yg melambatkan acara....hohohoho....biasalah start lmbt hbs lmbt la kan...lebih kurang kul 12 mlm la majlis bersurai..tp ada dance party...x dapek nk join la...mau esoknya aku terlepas flight....flight ke langkawi kul 8pg tp check in nya 2hrs before...kul 5pg aku kena bgn nk ke KLIA....ngantuk jgn ckpla....giler babssssssss ..

Theme at the nite..Queen & Princess gitu......

sebelum masuk ada sessi photography plak
TQ jan...sbb invite...len kali jemput yer..muah
yg baju2 hitam ni org kuat puteri umno x tmasuk aku yer..xkena mengena langsung
aku & dress pelangi...
Queen gila glam..rawwk
aida makeup aku over gitu..shadow hijau x hinggat..ngn bulu mata pelese gitu...
aku ngan anis je low profile...sbb nya aku x kenal sapa2 pn dlm tu
door gift ; mirror n tissues
goodie bag from china...mak sokeeeeee sbb freee
pose gedik bg aku la...mmg sokeeeeeeee....isk gedik tul
auww erra fazira maknyah gitu... mak relaaaaaaa... queen plg comel ngan mak nyah paper doll..
x tahan nengok dada nyah meletupssssssss..awwww mantop
I Am Drama Queen
kak zuraidah..aku pn br kenal..thanks bg pic
tinggi nya ko ni shakira oi...rasa mak pendek plak
ini dia Datin Ismalina (actress LYnn ini madu nya..hohoho)
with all the puteri umno caw KP...dahsyat diorg dressing ..berhabis

combie & the princess of hindustani

nama kami sama mimi...hehehe

jan the kebabom

3 comments:

tHEoNeANDoNLy said...

wah!! mimi so da baju pelangi..

Superstar said...

go go puteri umno!! go go umno!!

MimY HaMiD said...

theoneandonly : ala2 laskar pelangi ke...huhuhu

superstar : gogogogogogo...agogo

Google