THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

19 May 2009

Jangan Menyemak Kat Sini




Sori yer readers...smlm tpksa wat private sbb ada incident happen dr psycho...dah terang2 kt tepi blog tu dh tertera x suka baca blog ni JANGAN BACA !!!!!!!.. jgn plak nk menyibuk jadi langau singgah buat najis plak !!!!!!!..kalau mmg terasa nasib ar...aku xlayan la ayat bodoh dari org x matang ni...ada aku kesah ke ckp aku pengecut sbb x publish entry ??? ini caranya berbicara ngan org yg sudah x tahu bahasa melayu dengan sopan...



12 comments:

eKiN said...

aiyaa...dlm blog org pon nk wat keco ke..xde keje lain pee..sape la "pensebok" tu yee...bwa2la bertenang...jgn suke sgt "mensebok" n wat "huru hara"...xdpt xpe pon...nnti dri sndri yg pnas..haha

norhaliana said...

sabar je la.. waste your time je nak layan org giler camtu. Ignore je.. sakit jiwa kot dia

Liyanaroxx said...

kak mimy...usah dilayan makhluk sebegini...hidupnya x sunyi dari SIFAT HASAD DENGKI nih...kita doakan satu hari nanti MEREKA SEDAR kekurangan diri mereka tuh...

Kasih Aleeya said...

tak paham aku langau ngn lalat kat blog.. sbb aku lom kene kot? ko ignore jek la nyah... paling kuat pon tak yah publish komen dier... sudah ler..yer dak???? heheheh

tHEoNeANDoNLy said...

his..!! apa marah2 ni mimi.. nati x vass lagik.. biorkan aje demo tuh.. jgn di layan.. nati penat sbb org xlayan.. lama2lah diam lah dia tu..hehe..

@>>--wAhIdAjAnUdIn--<<@ said...

amboiiii...marah sgt bunyinyerr nie...sabau yerrr

TinTaDariHaTi said...

sabor je lah, mimie.. Makhluk parasit camtu usah dilayan sgt. psycho, gile, sewel.. ni sume anak branak dier lah tu..

MimY HaMiD said...

thanks all...dia FYI..dia serang hbs2 san lak kt chat box...bodoh tul

Farah_W said...

sabar je la darlin....lalat n langau ni mmg takde keje...makin kita layan makin dia menjadi...

Leen Die said...

mimy kenapa mimy..nyampah tul klu ada org yang hasad dengki niee

JuJue said...

huhhh? huh?? hahh ? apa apa? saper? mehh sini aku lempang!

harap mahappp..jujuelopez tompang laluuu untuk kepohh di sini..
hi hi hi..

MimY HaMiD said...

to all : korang mmg support baik giler...yg pntg jujue lopez ada...hahaha welcome beb

Google