THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

25 May 2009

Kes Mengorat

Last Weeknd on Saturday...as usual hang out with my family utk mkn2(except abah..dia mmg x suka follow mkn luar)...my lil sis DIRA request nk mkn pizza...so bawalah singgah ke SHAKEY's kt Jusco Wangsa Maju...aku prefer PIZZA HUT lg..tp kt situ xder...janji pizza...mmg kebiasaan membawa adik2 aku mkn luar every week tp tgk poket la...hihihi...seronok gk la sesekali mkn ..chit chat..gosip..yg pntg snap the camera..adik2 aku EKIN & DIRA mmg sawan kamera cam aku gak..tp bila ngan diorg lg giler...rasa nya pose pic perasan diri sendiri lebih dr 20 keping...ha sp nak jawab tu...huhuhu..sawan la korang...ada citer menarik di sebalik makan2 pizza...huahua..mak aku kena NGORAT...opsss sapa nk jawab..hahahaha...kira mak aku laku la dr aku..x dapek nk jawab..leh la ada sorang pakcik ni..kenyit mata ngan mak aku...duk tersengih2...hahahah...dia ingat mak aku x bawa suami..ingat Mak Janda kot?? 


Opsss tersedak abah aku kt umah...tu la blk umah AKU sound ayah aku.."abah, sapa suh x ikut td ada org nk ngorat mak..siap kenyit mata gitu"..ABAH aku ngan cool n rileksnya leh jawab dgn ketawa "hahaha..yer ker..wah dahsyat gak awk ni..tp xpelah..bukan luak pun..jgn awk layan sudah"...EKIN sound gak " abah, lain kali kena ikut..supaya mak x kena ngorat lg.."...MAK aku lak jawab "lain kali awk ikut..jgn nk duk umah je"...nk tergelak aku tgk gelagat mak abah aku..abah aku xmo tunjuk jeles la tu dpn mak aku...huhuhu ..tp dlm hati siapa tau kan mesti geram je dgr...sapa x syg bini oiiiiiii.....so the moral of story..."SELALU2 LA KELUAR BERDUA-DUAN"..


klu dh ke shopping complex (JUSCO WANGSA MAJU) rasa rugi la klu x shopping walau satu barang pun.....b4 that aku terjumpa blogger LIYANAROXX...sempat kita berhye2 bye2...ur so sweet la with ur family..manja je...hihihi...jd utk menghilangkan rasa resah gelisah..aku telah meredakannya dgn merembat 2 handbag dr CLEEF..sbb potongan 70%..pulak itu disertakan bisikan hasutan dari 2 org sis EKIN & DIRA..bahawa handbag itu sgt cantik & sgt la rugi klu x beli...jadi pembelian telah berlaku..sgt worth it bila membayar 2 handbag ini telah bertukar angka $$$$ menjadi RM41.00 for 2 items...wah bertambah koleksi hbag color2....hati mak sudah tidak gelisah lg...uhuhuhu...hmm jcard day on 29 May ni....mcm nk cuti je...bila nk berjimat cermat ni !!!!!!!aduyai...





Sincere

7 comments:

TinTaDariHaTi said...

Ish.. Shopping jugak ghupenyee.. Mmg shopholic laa mimi oii...

dillazag said...

hahahahaha
klakarla korang ni.. :)
sah-sah lepas ni your dad mesti membontoti jejak langkah mummy! :)

Liyanaroxx said...

uish...patotlah nampak sis x cukup tgn...shopping rupanya...hehehehe~!! bestnya ada kakak kan?leh manja2 dgn kakak..untung2 jadik mcm adik kak mimy,dapat makan pizza!!!hehehehe...ur mum hot like u lah sis!!!sbb tuh kena ngorat...hehehe!

MimY HaMiD said...

tintadarihati : hehehehe

dillazag : harus kepit cam belangkas

liyanaroxx : heehhe..adik2 ni mengendeng2

deliena said...

hahaha another confession of a shopaholic... mak pon dah lama tak buat confession ni ehehe

deliena said...

hahaha another confession of a shopaholic... mak pon dah lama tak confess ni ahaks

MimY HaMiD said...

deliena : kak i know ur confession...hahaha...hebat!!

Google