THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

07 May 2009

TAG Sempena Meraikan Cuti...heheh

Tag by liyanaroxx..btw..disebabkan nk cuti2 ni aku pn jawab le..lg pn best gak..thrill gitu..sonok2 je..bkn apa pn..well kenal liyanaroxx as a blogger then bekerja di bawah satu bumbung wlpn bkn satu dept....lg pn nk meramaikan member2 seantero...okey apa..aku kan peramah...

1) If u can be an animal,what will u be?Why?
- aku nk jadi kucing....meowww...nama MIMI...owh cute nya cam aku gak lg2 gebu2...sbb kucing kan kesayangan ramai...are u agreeee.. cam kena je karakter gatal2 manja,cute, terlentok liuk..leh la catwalk.....isk isk suke suke suke giler....tp jgn ayam....i hate this animallllllllllllllllllllll.....sgt benci...makan belasah jekkkkk

2) If u robbed a bank,what do u want to do with the money?
- wah suka suki dunia ini aku yg punya....nk beramal /dermawan x sesuwai..duit haram jadi aku nk exploration of world jalan2 cari pasal...pastu aku nk masuk designer butik fav aku like GUCCI, LV,DIOR, CHANNEL, HERMES, PRADA semua nya la...aku nk beli semua yg ada kt kt dlm butik..aku nk ni nk tu nk nun nk nin......hohohoho...aku kaya aku kaya


3) If u can teleport urself anywhere in the world,where do want to be and Why?
- ha soalan ni cam2 tau jekk...aku dr kecik2 smpi skrang teringin nk gi iceland...aku tau tmpt sejuk...kemaruk giler smpi aku explore map iceland blh kata hari2!!.......ahh x kira..aku suka gak tmpt pelik2 yg aku rasa aku nk tau cara hidup tmpt tu...bila nk gi ni xkan impian je.....nak pegi nak pegi!!!!!!!


4) If u know that you're dying,what is the last meal that u want?Why?
- nak mati x de nya selera nk makan2 ni...bg le chilis,tgif,victoria station,KFC,Pizza Hut...oh tidak...amalan pn x cukup ada hati nk makan besar...

5) If u can kill one person in this world,who is the person?Why?
- bunuh org x pnh tp bunuh serangga selalu..uhuhuh..xnak ar bunuh2 nnt org cr aku bunuh aku blk...leh gitu jawapan aku...


6) If u can choose either to have more than 24 hours a day or can live more than 100 years,what is your choice?Why?
- gi tanya org lain aku rasa jawapan sumer 100 thn...byk lg aku nk explore life ni...uhuhuhu...1000 thn pn belum tentu puas mimi oiiiiiiiiiiiiii....hmm 24jam ..isk cam masa kt opis je....lebammmmmmm


7) If u can date celebrities,who is that person?Why?
- semestinya Ben Affleck...aku tau laki org ....tp nk wat camne klu dia nk dating ngan aku kan..maaf la yer Jeniffer Garner...laki ko dah tukar taste ke gadis melayu plak...'mai secawan'


8) If u can only have 1 thing in this world,what should that be?Why?
- AKU MAU DUIT, MONEY, DUIT, MONEY $$$$$$$$$$$$$$$$......yes aku kaya...aku blh beli apa aku mau even cinta pn blh beli ngan duit...believe or not?? its true..ada duit..laki pn sayang..sbb hari2 beli kan kemeja Raoul, Kasut Timberland, Jam Mont Blanc...mana la x sygnya kan


9) If u wanna tag 7 of ur friends,who are they?why?
1.
TinTaDariHaTi - ur favourite..i know !!!
2. amUd -tHEoNeANDoNLy- - jawapan ko mesti lawak gile..
3. :: a giFt fRoM hEaRt ::
- do a homework k..hihihi
4. ~ R I N A ~ - saja nk suh update..lama benor senyapnya
5.
MAYONNAISE'S BLOG - nk tau gak apa jawapannya kan....
6.
ME! - mesti buat...nnt spotcheck kt ur blog
7. love-to-the-journey - lalink...for ur update!!!

5 comments:

Liyanaroxx said...

Uiks...cepatnya siap....gud girl..hiksss~!! NEWAY KAK MIMY...SELAMAT BERCUTI-CUTI MALAYSIA ye?jgn lupa bawak buku sejarah form 3 sbb nak selak balik page 54 tentang sejarah mahsuri & telaga tujuh!!! *pandai2 jerk ckp m/s 54* muahahaha~!!

MimY HaMiD said...

liyanatoxx : sepantas kilat!!...huhuuh..masalahnya buku sejarah xderk...belasah jek

Farah_W said...

thank u...thank u...akan diselesaikan nanti... hehehehe

TinTaDariHaTi said...

x pasal2 nana kne jawab tag. Hahaha.. Xpe2.. just nk ilangkan bosan, pe salahnye. Layannn...

MimY HaMiD said...

farah _w : u should..eheheh

tintadarihati : like homework b4 cuti

Google