THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

28 May 2009

Yang Mana Satu Ek....



mai pilih mai pilih..ni nak habaq story..yg benarnya aku mengirim kt opis matte aku wallet MNG bandung mari..(Thanks a lot kak shahida..wink..wink)..alih2 dia beli kan ha amik ko 3 sekali utk dipilih tp nak 3 sekali boleh??? hehehe ..tamak kan !!!..tp colour ala2 baba BLACK sheep....hehehe...aku xkisah sbb mmg mata aku klu handbag or wallet mesti BLACK...xder taste tul....ermmm dh semua black aku ingat nk bagi pada adik2 aku ie ekin & dira, sorang satu wallet ni....klu color2 tu korang rasa ada harapan ke aku bg sorang satu...ehheeh jeng jeng ..sure aku kedek ..pinjam blh !!!! ni dh suh pilih of course berebut nk pilih...kira semua pki wallet MNG la ...hebat korang kan...sakan !!..dh keje jgn lupa jasa kngah ko ni...wah tuntutan...!!! aduyai mak confuse mana satu menjadi pilihan hati ni...hmm aku pilih last sekali blh gitu....so yg 2 lg tu korang pilih la jgn x pilih ..berebut smpi tarik2 rambut + tunggang terbalik pn ada aku kesah....hehehehe...(hampeh nya kakak)...yg pntg aku nk selamatkan yg last tu...itu minah albab yang punya hokehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.......dh amik sorang satu main jauh2....anggap la hadiah birthday in advance wahai adik2 ku cayang yg ngok ngek kepala kemek.....ehhehehe
Sincere

15 comments:

Farah_W said...

i'm voting for the 2nd wallet...

MimY HaMiD said...

farah _w : ala dear np x last...heheh

aRaBeLLa said...

saye pilih 1st!

MimY HaMiD said...

arabella : no.3 x cun ke?? uhuk

kella said...

aku suker yang no 2! hmm..yg last tuh...errrk..
yup yg 2nd!

MimY HaMiD said...

kella : no.2 lg...hmmm..

busyuksayang said...

wah!!! bestnya...kalo i, i pilih the 2nd one :D

sue said...

Harus no.2 !!

MimY HaMiD said...

busyuksayang : no.2 jugak !!!!!!!!

MimY HaMiD said...

sue : kak sue pn 2 jugak ke !!!

Liyanaroxx said...

kak mimy...no 2 tuh nampak vogue ler!!!me vote for no 2...hehehe

MimY HaMiD said...

liyanaroxx : napa x no.3??huhhuuh

eKiN said...

ade gak yg choose no 1...hehe..thats mine... =)

MimY HaMiD said...

ekin : sibuk nk no.1 kan

Anonymous said...

студенты отдыхают порно онлайн http://free-3x.com/ порно в учительской онлайн free-3x.com/ порно малолетней девочки [url=http://free-3x.com/]free-3x.com[/url]

Google