THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

06 May 2009

Semangat Semangat...

Byk nya aku entry post minggu ni..ahahah lebam siot...baca jgn x baca...aku nk bercuti next week for 1 weeks....wehooooooooo...nnt rindu rinduan plak lg menanyakan ngapain tak hapdate....utk kesekian kalinya aku merasmikan cuti tahunan aku yg x berusik dr awl tahun..ni semua gara2 nk menyimpan cuti utk bersuka suki & ria.....for the opening annual leave aku mau cuti lama setelah penat bekerja tnpa cuti tahunan yg x berusik selama 4 bulan...tp kebetulan la plak dekat ngan BAC meeting..that is part of my task work to being a secretariat preparation of folder file...aduh!!! nk wat camner....dan sebenarnya (mcm lagu yuna plak) aku suppose to attend course "Malaysian Secretaries' Conference 2009 MIIM" yg tarikhnya on 6-7 May 2009..nsb blh tunda tarikh lain...fuhh lega...cuti aku mmg dh dirancang..lg pn aku x pnh amik cuti lg utk thn ni..x expect nk dekat2 ngan tarikh meeting tu...serba salah pun ada...udah udah..xmau dipikir2...yg pasti cuti aku approved sebulan yg lalu so what no argue plzzzzzz.....moga secretary2 yg dedikasi,gemilang, cemerlang di bawah ini do a great job in preparation BAC meeting...hmmm no no fighting fighting lor....klu stress gue ngak mau kisah...Ada Aku Kisah... Selamat Bekerja... "Apa yg Penting Kerjasama" by wonderpets...Moga2 gambar di bawah ini akan menaikkan semangat kerajinan menjelang BAC meeting...SEMANGAT SEMANGAT (ayat dr bintang sinetron intan.)...kui kui...piss yawl


p/s : credit pic on TEA TALK 2009 GIA TM...



9 comments:

tHEoNeANDoNLy said...

cuti nati nak pi maner mimi?

TinTaDariHaTi said...

x sabar nk cuti... Tension woh dgn kije yg berlambak.. But mimi, harus disettlekan semua kije sblm pegi bcuti sbb nk make sure lps bcuti xde kije yg pending... Barulah time bercuti nanti syokkk... Kan?

MimY HaMiD said...

theoneandonly : adalaaaaa..tunggu next blog

tintadarihati : keje ada lg ni..tp semangat semangat

dillazag said...

mimy, secretary mana yang cun pakai blazer coklat dalam gambar last tu? hihihihihihihi
kerja kuat-kuat, pastu cuti kuat0kuat , babeh! ;)

MimY HaMiD said...

dillazag : ohh itu sexytary..hehe.lg mau tanya deh..huhuuh

MaRyD said...

yang,balik nnti jgn lupe beli choc utk aku k...
anyway,enjoy ur holiday ..

MimY HaMiD said...

maryd : Insya Allah..choc mari mari..

rina is pink is sugitani said...

bestnyer..cuti2 gi mano??

MimY HaMiD said...

rina : tungguuuu update blog yer

Google