THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

24 June 2013

Penangan Lunch Sushi King 2 Hari Berturut

Phewwww akhirnya dapat jugak upload pic dan berblogging...ya ampun apa masalah blogspot ni...ke memang masalah teknikal opis aku ni...nak tunggu load gambar...aduyai macam tunggu buah tak gugur...benci...tunggu lama sangat mood blogging aku jatuh ke laut sudahnya.....banyak story mory dalam draft...aku buka window banyak n upload semua hew hew.....penuh gamak nya window aku...settle gambar baru cerita...so hasil menunggu gambar upload start dengan cerita makan la...

Sejak dah merasa rasa sushi king ...aku adalah ketagih hahaha...tekak jepun la ko sekarang kan....salahkan opis matte aku Kak Shyda...dia la ngajor...last week ada promo bonanza makan sushi plate RM3...ohoiiii pitam la dengar RM3....tapi syarat nya kena ada member card....disebabkan nak makan sangat sushi...Kak Shy sanggup tu nak sign up jadi member....hewwww....penangan bonanza punya pasal....last week our big boss CIA is away overseas...apa lagi lenjan ar lunch hour ke Mid Valley...jom terjah...

Geng secretary GIA semua turun Mid Valley semata nak berselera jepun...lunch makan sushi...ko ado hahaha...jangan gelak eh...pulut sushi tu telah mengenyangkan tekak kitaorang kebulur sushi ni...masa diberi 45 minit je....jadi dalam masa 45 minit sila la habiskan makanan sushi eh...plate lalu amik makan...dan lagi lagi lagi...sampai memasing perut dah kekenyangan...masa ada 20 minit lagi...huwaaaaaa...kenyang wehh...serius best...lenjan sushi...sampai tak sedar la sebanyak 26 plate berjaya dibaham oleh 4 secretary kelaparan...

Tak puas makan 26 plate kan....esok nya kitaorang repeat lagi..tapi kali ni tak makan sushi...bonanza hanya ada sushi saja...kali ni nak pekena yang grill, tempura...oh sodap nya....since boss cuti lagi...lunch hour lenjan lagi ke MV...weehooo....makan tempura uolsss...terbaik la...2 hari berturut lunch sushi king....pastu poket rabak hehehe...nasib minggu ni gaji....lega...duit dah habis makan sushi king punya penangan ni....hehehe...



hewhew Bonanza 3 days....makan sushi sampai lebam RM3 sajo...

Bersabar menunggu tempat ...4 secretary kelaparan nak selera jepun


Lunch hour kami bersama sushi...oh yummmy ...sedap wehhhhhhhhhhh

Sedar tak sedar 4 orang makan 26 plate...huhuhu

Pastu sempat pulak ke Baskin Robbin...2skoop besar aiskrim pemanis mulut katanyaaaaa

Belanja mereka aiskrim sorang 2 skoop pulak....makan la ye semua ai belanja ni

Keesokan hari nya bersushi king lagi.....tapi 3 orang je join....

My feberet selain sushi....aku suka octopus , jelly fish, salmon...cicah kicap wasabi...pehh terbaikkkk

Hidangan lunch yang diidam kan....set tempura.....serius best...puas hati ar bersushi tengah bulan....pastu rabak poket heheheh...janji puas makan ye dak









Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

10 comments:

erin said...

kitaorang laki bini mmg faveret la sushi king ni, smlm pun makan lunch sushi king lps kidszoona kat JJ tu, rin paling suka octopus, jelly fish, salmon, suka sashimi je, yg masak2 tu mmg tak ku makan, husband suka order set rin suka yg plate je, boleh mkn byk2 :)

Diana Aziz said...

Nampak best je set tempura tuu....

yUmiE AzuRa said...

aaaa dh 2mgu mengidam nk mkn sushi ni.tp xbleh nk ajak husband,die xsuke.sobss.xbestnyer xde geng nk mkn sushi.jom lps ni kte gather mkn sushi plak.bahaha

ameris said...

giler kentang bersushi smpai smpai 3 hari wehh

PinKy MoMMa said...

bila lak nak lanjerrrrr aku makan eskrem niiii???

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

bila lagi nak merasa kan.. tempura set tu omnomnom

With Julia said...

Kalo umi Qi satu opis gan hakak mimy sure best dpt jenjalan sambil mkn macam2....suka arrrrrrrr tgk sis mimy semalam....merahhhhhhh....so suit ngan sis mimy that kaler tau :)

Miss N and Mr N said...

ala...tak tau ada shushi bonanza ni.. melepas kami.. hukhuk

m@m@yAyA said...

adui rugi xjoin lau xdpt 2scoop BR tue..Susuhi zura xgeti mkn dan xleh mkn,tekak melayu tulen cengginila xversatile lgsg~

mrs kayrul said...

ngeri nak makan kat sushi king lagi...rabak poket

Google