THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

26 June 2013

Menjenguk 3 M - Mommycha, Mikayla, Mikhail

Hadoyaiiii benci tul ar …pic gathering sampai sekarang tak boleh upload…excited nak story mory tergendala …kang terbengkalai…apa problem ni haa…gambar tak boleh upload….memanjang loading….dari pagi aku upload sampai ke petang la duk gitu…hmmmmmmmmmmmmm…spoilt

Lama menunggu aku citer after selepas gathering la eh…after gathering jalan dulu kat Jusco AU tu pastu ada plan lain nak ke Putrajaya..whoot whoot…nak menjenguk new baby born MommyCha….mewakili geng mommies jugak….meredah Putrajaya jenguk mommyCha baru bersalin anak no.2…baby girl yeayyyy sudah sepasang…yang first dah jadi abang Mikhail…Abg Mikhail ni sebaya Fayel je…lahir sama bulan…Fayel jugak belum jadi abang hehehe…masih adik lagi …

Aku dengan Mommycha ni rapat jugak…dari kenal sesame pregnant dalam blog aje…silaturahim berpanjangan rapat sebab anak kami sebaya dan saling berkongsi perangai peel hero…dan kami pun sebaya tapi dia panggil aku hakak…cemana tu huhuhu…tak kisah la..…dan sekarang mommycha dah tambah sorang puteri…huwaa nak juga aura baby baru…please please my hubby jangan kontrol brek..kekekekek

Mommycha selamat bersalinkan puteri kedua yang diberi nama Nur Mikayla Aeesha ..hamboi nama…macam mama dia gak ar…Natasha Fareena…glam kan nama Mama dia…teringat masa after bersalin mommycha nangis sebab sakit normal tetiba aku pun menangis huhuhu..sebab tak tau sakit normal camana....masa aku melawat Mikayla dah 30 ++ hari…tido aje la dia manjang…nak ajak main susah gak sebab 2 abam hero Fayel dan Mikha asik datang jenguk je…cuak aku..sampaikan Mommycha tengah breastfeed pun 2 abam ni duk datang terjah selak selendang cover tu…hahahaha…biasa ar bila 2 abam bertemu memang haru la..sorang usik sorang nangis sorang kacau…apa pun tak boleh…

Ok untuk Mommycha selamat menghabiskan sisa pantang yang dah nak habis …selamat berehat panjang …kerajaan maternity 3 bulan tu…wohooo sedap weh cuti lama lemak berkrim…selamat membesarkan putera dan puteri hati…take care ye darling…nanti dah sihat boleh join gathering geng mommies gojes…oh yeaaaaaaa…..sian dia makan hati dengar kitaorang duk gathering birthday sana sini..tungggu kemunculan hot mommycha…serius sejak anak dua ni dia vogue the vass…tetiba tengok badan sendiri..nangis…….!! hahah argg ni stress nak pregnant lagi ni…dengan pantang je la aku confirm kurus…hukhuk


Mari kita ke Putrajaya jom....bukan senang nak kesini ...amat jarang ar kalau takde urusan

Bila dua abam bertemu...bukan ngam sangat pun...kejap baik kejap gaduh hahaha...


Fayel ngaco si Mikha tengah syok layan youtube

Alolo laga pipi ye...sayang mikha...takmo gaduh gaduh ok...kawan baik

Sebab dua dua baik....mama mimy bagi upah....



Mikha dah bengan Fayel nak tengok sorang...dh start dah...hahah

Adik Mikayla gak best ..tido je...tak kisah pun Abg Fayel dan Abg Mikha buat apa

Kami dan anak anak....Fayel dah start ..mikha n Fayel dah start fokus tv...hadoyai fayel ...

Mommycha yang gojes...auww seri tul...nak amik aura pregnant ni...












Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

14 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

cepat2 skit kak mimy
hehehehe

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

macam mana lah Abam Fayel kalau ada adik nanti.. hehe

CikNaa said...

lepas gak akak nengok micha kan..
dh selamat pun sampaikan kiriman..
tq kak mimy!

ctmah said...

ok kak..apa tunggu lagi..
kite dh x sabar nak panggil fayel tu abg fayel..hikhikhik

ameris said...

haii... mcm tak lama je fayel jd adik.....thn depan tgk2 ehhh... ada episod mimy dgn pregnancy nya.

Shafiqah-Napiah said...

kak mimy apa tggu lagi...hahahah...kita pun nak pregnant la mcm gini..sebaya la anak kita lak...hahahah..

Aeen said...

xsabar nk tnggu fayel jd abg...hehe..

Chekgu Azrine said...

Mimy..jgn tangguh2..hahaha

cikpingu said...

cun woo mommy cha.. ;0 cpt ckit kak mimy.. fayel dh gagah perkasa nk jaga adik

intandayani said...

mommy cha berpntg kt putrajaya ke?spe yg jge die?

e.t.t.y said...

eeekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

bunyi brek...hahahahah

mrs kayrul said...

lama x jengok blog mommycha...tau2 jer dah bersalin....memang gojes la mommycha lepas bersalin

m@m@yAyA said...

nak 2nd baby gakla,da rdu nak ngandung rdu nak bau baby~
nak boboiboy la plak kali nie..kena usaha keras!!!*

erna said...

kak....
tarik break? hahahah lawak la kak ni. smepoiii

Google