THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

12 June 2013

Contest Baby Ceria by http://barangbabymurah.blogspot.com


Ok ok aku nak join gak contest pertama Fayel..dia tak pernah masuk memana contest...percubaan pertama...kalah tak mengapa...tapi macam nak hadiah acaner tu...ok mari mencuba...taju k baby ceria ko...adehhh...dengar ceria mana la nak ku cari gambar Fayel ceria....dia tu sokmo muka masam mencuka je...muka ganas grumpy...macam nak ajak gaduh bertumbuk je...aduyai...hahaha......ok terbuka hati support PIYA@Safiyyah Osman...tokey http://barangbabymurah.blogspot.com/...nak beli barang baby murah boleh beli dengan dia..terjah blog dia ok...serius senang deal dengan dia....

FYI...huhuhu aku la customer pertama yang beli borong baju rompers dengan dia ..eh ye ker Piya..pernah mention kan dulu ...muahahah bangga akak tetiba...dulu barang baby tak banyak macam sekarang ni..now dah ada macam macam....bila tengok dia gigih berniaga...hasil usaha dia berbaloi...hampir nak berjaya tu...tak lama lagi mana tau boleh buka kedai kan....

To Piya akak doakan sihat tubuh badan.. berjaya.. murah rezeki dalam bisnes kay...i support u..tunggu akak ada next baby memang akak borong dengan ko dik...yeszaaaaaaaaa....jom join contest baby ceria dan syaratnya...


CONTEST :: BABY CERIA

BANNER CONTEST


Peraturan contest ::

1.contest terbuka kepada semua golongan masyarakat malaysia tanpa mengira kaum dan bangsa.

2. Semua lapisan umur boleh join.

3. Anda cuma perlu submit gambar baby anda dalam mood yang ceria. Tak kisah samaada baby tu anak sendiri,anak saudara, atau cucu.

4. Jika anda tiada blog,anda boleh submit gambar melalui facebook. 

5. Add facebook personal saya. (Ada di sidebar). Create 1album khas dengan nama "contest baby ceria by barangbabymurah.blogspot.com"


6. Di dalam album tersebut,anda diwajibkan letak banner contest(refer gambar diatas).


7. Kemudian,anda upload gambar baby anda dalam mood yang ceria dan HARUS TAG FACEBOOK saya.


8. Description gambar haruslah letak point2 berikut :-
1. Jom membeli barang baby dengan harga borong minimum 1barang di blog http://barangbabymurah.blogspot com


9. Anda juga harus menulis hadiah yang anda nak jika anda dipilih sebagai pemenang.

List hadiah yang ditawarkan kepada anda jika anda menang(pilih salah satu sahaja).

1.rocker fishes price newborn to todder(biru).
2. Trunki bag (pink,merah,purple,kuning,biru)
3. Ergo carrier (hitam,pink,grey,hijau,biru)
4.toys storage(pooh,cars,princess)
5.playmat mothercare(pink, lion)
6.toilet train toddler
7.elc purple with hanging toys

Sila pilih salah satu. Jika anda dipilih sebagai pemenang,saya akan hadiahkan pilihan yang anda pilih di awal contest.


10. Jika anda nak join melalui entry blog,  anda harus letak title entry :: contest baby ceria by http://barangbabymurah.blogspot.com


11. Anda harus masukkan gambar banner contest.

12. Masukkan juga gambar anak anda dalam mood ceria.


13. Anda perlu menulis di bawah gambar tersebut :- " mari membeli barang baby dengan harga borong,minimum 1barang di blog http://barangbabymurah.blogspot.com"


14. Anda juga harus menulis hadiah yang anda nak jika anda dipilih sebagai pemenang.

List hadiah yang ditawarkan kepada anda jika anda menang(pilih salah satu sahaja).

1.rocker fishes price newborn to todder(biru).
2. Trunki bag (pink,merah,purple,kuning,biru)
3. Ergo carrier (hitam,pink,grey,hijau,biru)
4.toys storage(pooh,cars,princess)
5.playmat mothercare(pink, lion)
6.toilet train toddler
7.elc purple with hanging toys

Sila pilih salah satu. Jika anda dipilih sebagai pemenang,saya akan hadiahkan pilihan yang anda pilih di awal contest.


15. Submit kepada saya entry tersebut dengan meninggalkan link entry anda pada ruang komen.


16. Sama ada join melalui facebook atau blog,anda jangan lupa untuk letak nama penuh anda dan nama baby anda.


17. Hanya akan ada 1pemenang dan 8orang hadiah saguhati.


18. Jika anda pasangan yang berkawen,anda dan suami boleh join secara berasingan.


19. Anda boleh ajak family anda untuk join, 1baby ada 6 7 gambar pun tetap saya terima,tapi haruslah berlainan owner blog dan berlainan owner facebook.


TARIKH TUTUP CONTEST PADA 7.7.2013.

__________________________________________________________________________


MARI MEMBELI BARANG BABY DENGAN HARGA BORONG MINIMUM 1 BARANG DI BLOG 
http://barangbabymurah.blogspot.com

Dengan itu aku mencuba nasib dengan gambar ceria anak bujang saya....ceria ke?? hehehe...ini la satu nya gambar dijumpai sengeh nampak gigi...most gambar semua muka masam....tak sanggup aku...hahaha...ada rezeki ada la..takde pun takpe...yihaaaaaa...Fayel ceria sokmo ngeeeeeeeeeeeeeeee




Nama Hero : Megat Nufail Anaqi bin Megat Azmawi (FAYEL)
Mama Hero : Norazalimy bt Abd Hamid (MIMY HAMID)
Hadiah Pilihan : toys storage (CARS)





Jom mari mari mommies semua kita join ...
tarikh tutup 7/7/2013...



8 comments:

Aty_Fared said...

Nak join gak ar..hadiah besh2..!!

CikNaa said...

ceria smpai pejam2 mate nye.. huhu!

With Julia said...

Omeyyy gigi fayel dah penuh...waaa mmg ceria habis heheh

ctmah said...

good luck fayel..dpt gak tgk gambar fayel tersengih..hihi

m@m@yAyA said...

yeay zura pun da join kak..
hadiah nya best2 tue rugi xjoin kan..

amboi fayel kemain suka eh,comelnya!~

yUmiE AzuRa said...

ha ade pn ha gambor fayel ceria.kihkih
comel je ha abg long kwsn ni gelak besor..

cikpingu said...

fayel tayang gigi.. :)

Cik Puan Rara said...

gud luck sis.

Google