THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

24 June 2013

Koleksi Kasut Fayel By Jusco Yang Murah ....

Semalam ahad alkisah aku ada gathering dengan Geng Gojes Blogger Supermum & Baby...memula plan buat kat Taman Layang Kepong...disebabkan jerebu venue tukar ke indoor ..maka pertemuan berlangsung di Kidszoona Aeon Setiawangsa AU temapt indoor playland kanak kanak... ...bagus gak sebenarnya tukar lokasi ke ..tempat yang sangat sesuai....selain kanak kanak pun happy...aku pun happy gak..yeayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy...why why...sebab situ ada Jusco berhantu...muahahaha..kenapa berhantu...aku kan Jusco tak dapat dipisahkan...tempat soping ku .....citer gathering nanti la eh....gambar ada banyak....tak larat nak buat caption hehehe...

Motip utama nak citer pasal sambil menyelam minum air....ye sambil bergathering lepas tu sambil cuci mata dalam jusco...konon la kan cuci mata....kebetulan pucuk dicita sangat....Jusco hantar sms suruh redeem point sebelum 30 June...EA pun ada ...aku suruh dia collect voucher...Jcard adalah atas nama EA ye..tapi sopingan bini yang lenjan hehehe....so kalau ada voucher boleh la soping sikit sikit apa pakai voucher....yeayy kami dapat voucher RM40..ok la tuu...simpanan aku hasil soping jcard ada RM50...mari la guna kan secara kebetulan dah ada ni...

Belek belek dalam jusco terus terjah bahagian kids...bahagian aku tak de apa sangat nak menarik...lagipun aku dah soping baju online ...kali ni untuk Fayel la....papa EA mmg tak nak memanjang...dia mana kisah soping ni....beralah katanyaaaaaaa...ok takpe kita beli untuk anak...baju tak de yang berkenan...sekali ternampak longgokan kasut...dah dasar mama Fayel pengila kasut kan...harus la situ yang diterjah nya...hehehe...tengok harga RM15 sepasang...apa test acu kaki Fayel...ada size..cantekkkkkkk....rembat 3 pasang ..baru RM45...apa la sangat bayar pakai voucher kan...hihih..jimat ko...terbaik...so Fayel dah tambah koleksi kasut baru untuk bulan ini 3 pasang....nasib la Fayel dapat mama suka nau kasut....walau baby boy kasut kena tukar jugak ikut baju hehehe..baru stylo...


Geng Gojes Blogger Supermum & Baby gathering yawwwww @Kidszoona Aeon Setiawangsa AU...tungggu story pasal gathering happening ni

Yang penting lokasi gathering adalah best sebab ini...dapat la menyoping ..nah beli kasut anak pun dah rasa seronoknya shopping

Yeayy koleksi kasut Fayel untuk bulan ini...terbaik mama suka....


Nanti boleh tukar pakai ikut kesesuaian baju....yg tengah tu aku suka nauu sebab high cut...EA tak kenan dia kata dah macam safet boots dia...nak keje site ke...hahahaa..

Murah aje RM15 tu pasal beli 3 terus...suka la bayar pakai voucher je..:))

Brand Royale Kids size 7 bersamaan 26 untuk Fayel....memang beli besar 1 inci ..kaki budak cepat membesar 












Important : Declaration of images are the intellectual or personal property,image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner,Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image. MIMY HAMID

15 comments:

MimahAjil said...

wah..comel2 kasut Fayel...:)

Ros Anis Rusli said...

kst itam tu pun 15 ke?pengsan!!!

D Yatie said...

Waaaa. Murah ny. Mak arissa jeles. Hahahaha. 2 3 ari ni keje nak jeles aje. Hahahaha

Aty_Fared said...

Weyyhh..au pon rembat gak tuk anak aku semalam...:-)

ctmah said...

hehe!good2..abg fayel dah la handsome.mesti bertambah2 comelkan..
semalam teringin nak terjah my diy tp mengenangkan alisha dah lapar susu plus nak patah pinggang, terpaksalah balik sambil menjeling manja je kt my diy..hahaha

PinKy MoMMa said...

aah murah sangatttt..guna voucher lagi la berbaloi..

eh apsal aku sorang jer berdouble peace tu hahaha...

fifi said...

cantikla kasut tu.rissa ada 1 jer kasut, tu pun dah tak muat..

ameris said...

adehh laaa teruja lak nak gi JJ. bleh usha kasut raya yaya & rayyan skali. rm15 murah wehh. ari tu beli kasut yaya sepasang dah rm31.90. giler mahal.

Diana Aziz said...

kasut merah tu smart...

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

2x untung ni.. sambil gathering sambil shopping

With Julia said...

Murah yerrrrrrrrrr....pengsan jap...huwaaaaaaaa hakak mimy teror bersopink...oh tidakkkk

Chekgu Azrine said...

Nk g beli jgkla esk.kt aeon wangsa maju..ada kot

m@m@yAyA said...

pergh smartla kasut abg kawasan nie..
tp tuelh xda size yaya,lau xleh rembat sesm~

akk zura pn suka yg tgh tue..brla stylo~

UMIE SUE said...

wahhhhh..murah lah akak..

mrs kayrul said...

murahnya kasut tue...memang bergaya sakan la fayel lepas nie

Google