THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

20 November 2009

Time to SPA @ PHILLIP WAIN..ahhh Layannzzzzzzzz

Ini cerita lama baru nak hapdate...buleh gitew...elok2 badan yang da kena urut tu lega..sekarang berhangin balik....hahahah...tu ar pasal lembam nak hapdate.......okeh okeh meh citer story mory bergambo...oh yer...thanks to Cik Intan Gorgeous bagi voucher spa free...refer as entry before mak ada minta tlg uolls choose kan mana lagi best body massage ke facial.???..maka mak ikut kata majoriti...body massage in da house...kasi urut badan...uhh sangat best...sampai tertido tak sedor....yang penting FREE maaa....heheheh..Phillip Wain gitu...bukan brand Phillips barang Electric yer...sebut betul2...mahai dek non...client dia mostly among celebrities & kerabat...kira aku pun celebrities jugak la kannnnnn....ehhehe **weh ferashannnnn**

okeh mari merengangkan otot badan sebelum badan diurut...bengkok lagi hingga ke 90 darjah ...halamak..aku gagal...si intan kurus leh ar...aduh kalau la leh lentik gini...mmg mak slim melim..tak yah nak 99 tanpa nasi...huhuh verangan

masanya untuk menukar baju tido untuk sesi mengurut badan yang banyak angin itewww...auwwwwww malu la ..tipu je ...ahh tak malu la...ehehhe 
lepas amik towel n baju cover tu..siap dapat locker untuk simpan baju yang tengah pakai untuk disimpan...takkan la nak berbojel pulak kannnnnnnnn...cik intan apa yang kamu duk tenung locker tu...macam mau makan je...teruja la tu nengok sesuatu ...tetttttttttt

ini locker si intan...oii wat pe?? simpan barang ke check barang masuk...eheheheh...minah ni kurus tulll jeles aku...........tgk body dia skit.....lentik gitu

wa wa waaaaaaaaaaaaaa....hihihihi..effect cermin harus..wajibul ...see the kurus & the gemuk...sori mak body tak mengancam dar sebelah mak tu yang auwwwwwwww meleleh...huhuhu dia sori not available...minah ni dh nk kawen dh pun...aku ada lagi single...opssssss..eh terus lupa encik awak

uihhhhhhhh....tak kose kan...ok bersedia nak masuk tido sampai tak sedor diri...baju tu muat2 je kat badan aku..terjongket skit..siannnnnn kat baju..hehe..amacam sexy ala beyonce tak......ferashann lagikkkkkkkk

bergedik sebelum badan di urut...kami menunggu tukang urut sampai...ini cafe khas untuk client Phillip Wain..makanan semua healthy..aku nk makan sini?? ya ampun la...takleh masuk tekak aku rasa...hahaha...pastu layan burger lagi baek punyeeeeeeeee...ecehh intan ko pose muka tak tahan cam patung pulok

oh ini bilik SPA berapi okehhhhhhhhhh..uhhhhhhh sangat panas...baru panas dunia yer...hahaha tarbiyah pulak aku...baju pun tak cukup kain...ehehhe tapi boleh hilang lemak tawwwww...mak tak tahan dek non..5 minit cukuppp...berpeluhhhhh basah ketiak ....itu tandanya lemak banyak
sempat sikat rambut plak wehhhhhhh...cepat la...nak pegi urut badan tu...okeh mak nak urut kasi kuar angin....opsss gambo tgh urut tak kan nak snap pulokkkkk..melampau ye dakk

selesai sudah spa ...1 jam lebih ok aku tido...best tul.....tukang urut pun best gak..makcik umur 55 tahun...kuat weh dia urut badan gedempol aku ni...terror tak....uittt rambut baru shomelll tak??.kengkonon new look after fresh laaaaa

kami di Phillip Wain...best weh kat sini..layanan sgt puas hati...tengok muka la...hepi giler babsss...apa tak nya settle urut mandi sumer...nasib FREE ..klau bayor idak le aku merasa...BTW..Phillip Wain ni khas untuk ladies...sesuwai okehhhhhhhhhh...

freshhhh dan segar..singgah le ke Phillip Wain...kalau la aku jadi duta ni....alangkah...verangannnnnn gitu....sopang tak berbaju kurung oren lagikkk...hmmm cik intan yan gorgeous lagi vogue...kalau ada voucher free amatlah di alukan...hahaha..tak henggat nak free aje..apapun thanks beb...hari yg menyegarkannnnn...hilang stress









12 comments:

Eri-chan said...

jeles aku tgk..haha apapun pglmn yang best kan...

NURSAKINAHBTMOHDSOLEH said...

kak mimi. bestnye SPA... ;) mahal x?

puan.farah. said...

we..best giler. berapa 1 jam maen urut2?

Ms AiReEn MoHd said...

hamboiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kamu timahhh berspa q lagik..i loikeeeeeeeee..da klik klik mr patato ko da

POSH76 said...

bessnyer diurut.....kalu rajin buat TAG yer...thx

nak jadi penganten kene rajin p SPA hehe

busyuksayang said...

wah!! mesti best gila :D

p/s : rambut baru ker tue dear??? comel sgt :)

Mimy Hamid said...

Eri-chan : jeles ke noks..hehe free best la..


NURSAKINAHBTMOHDSOLEH: quite mahal gak la..akak gi FREE


puan.farah. : 1 jam tak berbayar..heehhe

Mimy Hamid said...

Ms AiReEn MoHd : i likeee...ehehhe


POSH76 : aduh pengantin la sgt


busyuksayang : best la kena urut eheheh...rambut baru time tu je

puteri intan said...

dulu je aku kurus mie, skang ni dah gemuk balik...hehehe

en.awak said...

tu laa pasal gi spa lagi tu .....ayg..... ayg....
tak per laa
bkn selalu....heheheeh

en.awak said...

ayg=best ker ayg spa niee ...
ye laa ada org urut memang laa
best bkn senag nak gi kat spa
bukan murah.....hhheheehe
pulak tu gi tempat high class
lak tu ...heheehe...
apa pun janji ayg seronok gi sana

Mimy Hamid said...

puteri intan : gemuk hapa...maintain je kurus ok le tu dr kurus kering...macam plywood..wakakaaka

en.awak : best la syg...nak spa gak ke tunggu kawen nnt ayg spa kan..hehehe

Google