THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

19 November 2009

Aku Sedang..............Buat Tag Ni



Aku mau menjawab tag dari cik Liyanaroxx...dia memang suka bg aku aku TAG.sebab dia tau aku giler jawab Tag..tul kan cik Liyanaroxx...yang benornya kehabisan idea nak hapdate hapa kat blog ni...huhuhu...belasah je...meh terjah AKU SEDANG apa lak ...aku buat petang selepas habis waktu keje...


1. SAYA SEDANG bloghoping di http://mimiziousliciousbloglist.blogspot.com/..aku memang suka membaca blog orang...sampai asyik refresh je byk kali sebab nk tgk baper byk hapdate
2. SAYA SEDANG menunggu Encik Awak datang mai opis....apa lagi mau dating la...
3. SAYA SEDANG menahan sakit pinggang dari kul 2.30 td ..bagai mencucuk2..bukan period pain...adoiiiiiiiiiii
4. SAYA SEDANG buka Facebook le apa lagi...tu le keje nya..tapi mak tak layan game berkebun tu or memasak yer...penat...kuiz okehhhhhh
5. SAYA SEDANG tunggu gaji nak masuk bila ni...yahoo gaji cepat..opss takleh shopping
6. SAYA SEDANG minum air masak...tadi gi klinik..Doc suh minum air byk...tu pinggang sakit...macam2 hal
7. SAYA SEDANG kemas-kemas meja..standby call dari Encik Awak kalau dah sampai kena turun...uhuhuhuh...
8. SAYA SEDANG errrrrrr nak terkenccccchhhh...tapi tahan sebab nak buat tag AKU SEDANG..

Dan aku sedang pikir sapa aku nak tag...ahhh sapa baca layan ar tag ni..penat mak nak pikir nama sengsorang...list blog mak dah la ramai...ewah layan Yang Sedang-Sedang Saja......


7 comments:

Eri-chan said...

kaki TAG takle nak watpe la...haha

:: vErde+hAzizi :: said...

wahhh sanggop tue tahannnnn!
if i dah terlompat2 mengelejat nk g shi shi :p

NURSAKINAHBTMOHDSOLEH said...

kak mimi ;) nice blog. feel free drop by to my blog..haha.

en.awak said...

dia(ayg)sanggup jer tahan takut nak gi klinik.....
sampai kena kena ada upah lagi tu nak suruh gi klinik hehehehee

tul tak ayg.......heheheheheh

Liyanaroxx said...

hehehehehe...tq sis spend time jawab TAG nih....hiksss~!!

::@.L.I.N:: said...

jom tuko2 link

d.a.m.i.q.u.l.a said...

memang kene byk minum kalo sakit pinggang.bahaya tau kalo lame sgt,takut kene UTI

Google