THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

24 November 2009

She turn to 24


Hepi besday kat adik kesayangan aku pada hari ahad lepas 22 november …dah bertambah setahun umur adik aku…tapi nampak sebaya aku jekkkk….wakakak…aku perasan tak hinggat...tahun ni ekin dapat surprise hadiah …gempak woooooo….untungnya dapat choc fudge cake..ehem ehem…hehehehe…tergelak giler aku bila tau sapa bagi…konon malu tapi mahu la tuuuuuuu….ecehhh..**ask-what??? Dan tak lupa jam tangan comey…sure pakai selalu haruslah teringat sepanjang masa kan....aicehhh….aku mmg very the kak kepoci…suka gakla bila dengor adik aku dah berbaik-baik ni….tak pe takpe bagi akak ko ni lepas dulu kawen yer baru ko verangan mau kawen…sila la pasni mengambil alih tugas baru di rumah itew….hiihihih…so kitaorang sefamilia jimat tak payah beli kek..uhuhhhu…bagus bagus….leh aku perabih….oppss lupa diet ke?? Tak pe kek itu bukan nasi…aku hide nasi jeeeeeee….
** suprise from ASK-WHAT?? eheheheh...ekin tergamam...oh apakah????/



** aksi besday gurl...macam drama queen je..hihihi..yang benornya dia warning jgn snap nampak mata...dia pun jangkitan geng mata merah daaaaa


To ekin,kak ngah doakan ko berjaya dalam semua bidang yang ko ceburi…aku tunggu ko belanja aku makan gaji pertama….hehehe….moga panjang umur…semoga murah rezeki….cepat kawen….eh jangan langkah bendul dari aku…bagi aku dulu yer….dan jangan jual mahal sangat…..diskaun skit….uhuhuhu...ekin ni adik aku yang paling rapat ngan aku...like bestfriend gak la...dulu kecik tak geng tapi dah besor ni semua hal leh citer....dia ni lah banyak penyimpan mohor besar rahsia aku....apapun sis…luv u always & forever….Happy Besday Dear Sista….May Allah Bless U (selamat bencinta semula...hihhihi..pis)



** tak lupa Dominos Pizza...hihihihi...kasi perabih oleh aku jugakkkkk yang tak makan nasi ni






4 comments:

puan.farah. said...

comel jer adik ko neh..happy beday adik mimy.

dia tua setaun dr aku. tp nampak mcm umo 20 taun jer. jeles2

Nadine said...

happy birthday for your little sister. sweet je dia. aamin juga utk doa Mimy utk adik Mimy :)

Anonymous said...

gedix nye , sakit mate pon nk gmbr sakan bagai . haha...kalo adk x plan gan abg aswad xkan ade suprise 2 . :) ~adik dira

POSH76 said...

hepi belated birthday to ur sis....suker tngk ko very close with ur sibling...hehe

Google