THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

19 November 2009

Buat Hal Sendiri Lagi Bagus


Panas okehhhhhh...hati tengah panas ni...nak cool skit kasi tulis blog la..ehehhe saje je bikin panas...sebenarnya tak de apa pun...saja buat panas..sekarang kan musim sejuk melampau...aku duk kat opis ni mengeletar kesejukan...fuhhh aircond sejuk beku dibuatnya...okeh kita panas enjin dulu ngan tajuk entry aku ni...ada kaitan ngan diri aku sendiri...sapa yang terasa tu nasib la...aku citer kat blog untuk diri aku sendiri...bukan motip aku nak kutuk orang tu kutuk orang ni...


Aku jenis direct person....aku open minded pun orang cakap aku ntah apa-apa...bis tu apa lagi ...nak suh aku depan muka manis..."ye tak de apa- apa la" ** ngan nada lemah lembut gemalai padahal hati tak suci** pastu meroyan cam orang giler....apa kes.....???oh pleaseeeeeeeeeee....hangin okehhhh...yer aku tau aku ni tak baik untuk menjadi kawan yang baik....biasa ar nak jadi telus memang payah orang nak terima..standard arrrr tu....
macam tu jugak ngan aku...tak puas hati ngan aku CAKAP.......oh ye!!.orang aku kan orang KL ** kandang lembu??** memang mulut cam puaka sikit...at least tak kontrol nak jadi mulut manis beb....



Tipikal word always say..I'm Not Perfect...macam tu jugak la aku...aku mengaku kelemahan & keburukan diri...banyak yang tak baik...motif kalau nak jadi kawan ..dont expect aku leh give the best as a princess for u......baik aku princess kan diri aku sendiri....yer **Princess Mimy Comel Lagi Debab**...then bila kes kes yang sepatutnya dah selesai pastu kasi ungkit...paling aku benci la kannnnnnnn....ada statement tak betul lagi buat aku bengang ni...jadi manipulasi pulak...outta citer kap ya lam nga....arghhhhhhhhh.....





Cukup cukup...malas nak meroyan...selalu bila kita tulis gambaran meroyan di atas mengambarkan kita saja betul & baik...oh tidak., aku kan jahat. ** gelak like evil**....aku tak akan tulis bab meroyan kalau orang tak meroyan kan aku...apa yang berlaku semua bersebab...lu pikir la sendiri setiap musabab yang terjadi...bukan senang nak berubah oiii kalau asyik menuding jari semua orang salah.....maka dengan itu baiklah aku BUAT HAL SENDIRI LAGI BAGUS.....



10 comments:

NurMeL said...

Yerrr...Sis tu yg tbaik ;)

puan.farah. said...

awat nya? tak paham

zuzie's life story said...

nape cik mimy marah2 ni...hiiii..salam kenal2

Ika Razak said...

sabar la ye kak mimi

daela said...

mimy..awatnya nih..?mak dok fhm nih???

dina said...

lahling jgn marah2 la... pegi tengok cermin and senyum... mesti ok

norhaliana said...

sabar je la mimy.. :)

kella said...

aduh beb..
aku ingat ko marasss kat akuss..
takleh join hi tea dengan tun asmah! torkozut....

Mimy Hamid said...

NurMeL : terbaikk wokk

puan.farah. : buat2 paham la

zuzie's life story : marah ke tu..hihi..itu meroyan

Ika Razak : masih sabar tu yg leh tulis blog

Mimy Hamid said...

daela : takpe mu tak pahe sbb bkn mu

dina : br tgk cermin ni...canteksss!!

norhaliana : nasib nama bkn sabarudin

kella : ko sebut mare jugokkk..hihi..

Google