THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

04 November 2009

Mood Rajukan Puaka Pulih.. (Mengada Tul..Kasi Lempang)


Haluu..hari ni mood gembira lalalaaaa...abaikan la rajukan puaka mak semalam tu...pompuan berhangin !!! menci tul mak bila baca balikkkk...tak pasal mood emo melanda...tak suke tak suke...mak tak suke sentap ni....tapi tu la semalam salah faham je...gaduh nya idak le besau mana pun...sekecik kuman aje.....kuman pun besor aku rasa....mak mood PMS (Pre- Menstrual)...faham2 aje lah "Aku Wanita Biasa"..ewah macam lagu Kris Dayanti lak...memang pun ... semalam mak kena bancuh cecukup ngan Cik Intan Syuhada Gorgeous beserta Cik Kupu Kupu Kertas...sungguh pandai berkata-kata..maklumlah kami 3 serangkai...sorang alam kahwin,, sorang alam tunang, sorang lagi alam cintan..leh jadi bunga la..sesuwaiiiiiii..macih macih korang memekak kan telinga mak yang berkarat nehhh.....


Pasal semalam sebenarnya kes ciput je....salah faham......siapa KAMU?? Encik Awak le....**oh Sayangku**...hehehe..sapa lagikk...bikin huru hara jap mak semalam....jiwa kacau....GELI kan...meh beramai-ramai lempangan maut kat pipi comel aku ni.......sila sila.....ahhahaha..mak memang mengada bengong kan...Encik Awak sgt cool....ni yang SUMPAH TAK CARI LAIN BANG ....opppsssss...tak dapat bayang kalau dapat laki panas baran...memang naik kaki terajang la aku ni kannnnnn...pastu aku terajang balik ...aku kan garang...garang la sangattttttttt.....tapi kalau ayam surrender!!!!mak takut.....bisa nangis leleh...huwahuwa...takpelah benda dah jadi pun semalam..Encik Awak, anda memang pandai memujuk la.....hehehe...anda di maafkan.........ha macam ni lah calon suami idamannnnnnnn......



"ENCIK AWAK, I"M SORRYYYYYYY.."






7 comments:

POSH76 said...

beselah tgh syiok bencita mesti ada gado2 baru bess....baik jer BORING...heh

klik disneyland...hehe

Iena said...

aku pon slalu cam ko smp achik tau sgt... asal nk bln mengambang jer aku hangin cam puting beliung! hahahahhaa...

nah, hamik ko aku klik2 mr potato n prudential

en.awak said...

tau tak per.en.awak dah paham benor dah.yg penting kena sabo kerenah.. asl nak bulan mengambang niee...
heheheheh ............

Kaseh said...

aku baru nak komen..tiba2 aku terbaca komen enawak ko ni.. waaa aku saspek sama encik awak.. kerana kesabaran anda melayan kerenah awek yg tgh pms...
ni aku nak tanya..rajukan puaka tu camne eik...hahaha

Ms AiReEn MoHd said...

ha tu la ko tu gelenya +geletis ...sebaik aku tak anto kiriman laju pelempang special tuk ko...kalau tak ko da terima courier aku tu today...skang aku da cancel ngan nation wide kiriman pelempang special tu

Anonymous said...

rajuk puaka tu nak tahu ...hehhe
en.awak nie kena diam biar mimy(ayg ) tu luah kan aper yg terpendam tau meletup bagai gunung berapi kat indonesia tu
jadi nye en,awak nie kena tahan telinga n atu mau sabo laa heheheheh.... tau jer kalau angin segugut datang heheheeheh
mimi=tul tak ayg

en.awak said...

rajuk puaka tu nak tahu ...hehhe
en.awak nie kena diam biar mimy(ayg ) tu luah kan aper yg terpendam tau meletup bagai gunung berapi kat indonesia tu
jadi nye en,awak nie kena tahan telinga n atu mau sabo laa heheheheh.... tau jer kalau angin segugut datang heheheeheh
mimi=tul tak ayg

Google