THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

09 November 2009

Mau Jadi Pisau Cukur ???


Ntah camner tak rancang pun nak tengok citer ni on sabtu lepas....plan nya nak tengok SURROGATES...sampai nak habis la tayangan kat panggung aku tak tertengok lagi..memang sah layan DVD la nampak nya....PISAU CUKUR rancang nya next week sebab turn aku nya choose..tapi dah tak pilihan...tengok aje la..lagipun tengok midnite kul 10.30 pm...kang tunggu lewat2 kul 12.30 am aku boleh tertido dalam wayang.....nampak nya pilihan aku terawal la pulak..sebab kebetulan aku ngan Encik Awak tak baper excited nak tengok Michael Jackson..ramai weh orang...BTW....kitaorang dah jumpa port baru tengok wayang...yeah MBO Cinema Galaxy Ampang...syiok...tak pikir parking dan tempat yg sangat flexible....haruslah pasni tengok midnite...sound pun okehh...yang penting kalau citer yang dah tayang 2 weeks only RM5 saja...jimat jimatttt

Cerita yang penuh colourfull..menarik..tapi pada aku...jalan cerita skrip yang biasa saja....kalau jadi drama pun ok.....berkisar tentang life of perempuan yang sukakan kecantikan, branded, stylish...pemilihan pelakon yang sesuai...love Fazura acting as well la..dia nya gedik tu bukan buat...itulah dia ..suka suka suka sangat....ngan style dia ...aduh admire aku.....suka tang dia bersin ke terkejut sure sebut....Jimmy Choo.!! Oh Dior!!.. OH Louis Vuitton...heheheh...hmm Maya Karin...oklah juga..jarang tengok watak lakonan dia macam gedik..dalam filem ni dia gedik ...dia la the main watak...the pisau cukur.....Aaron Aziz tak yah cakap le..hero pujaan ramai...tapi aku suka pelakon baru yang cute la muka dia..gigi braces...comey je..Shahredza Minhat...

Okeh malas nak citer panjang tah thrill la kan...sapa yang rasa ada bercita-cita nak jadi Pisau Cukup gi la tengok citer ni...cukur jangan tak cukur..jangan sampai tergadai body udah la yer...ada pengajaran citer ni..ada sebab mengapa orang mencukur orang...faktor hidup mewah...baju branded...segala ada depan mata...syiok memang syiok...ehhehe tapi sendiri mau ingat la ek kesan dari cukuran....banyak panca haloba nya...selamat menonton...errr rasanya baik tengok DVD je lah lagi bagus ekkk...for me like BOLEH LAHHHHH...











5 comments:

kella said...

haaa... untuk pengetahuan ko, aku memang slalu layan wayang kat Galaxie Ampang gak! hehe... rase cam privasi sket.. takda la hinggaq sangat! kan?

my.mastura said...

sungguh jeles aku org dpt tgk wayang...aku skang ni, jgn harap aa nk tgk wayang dah...layan dvd je la...huk huk

Eri-chan said...

babe, mcm la tak biasa ko tgk wayang kat MBO..ala2 gedik kan kata jumpa tmpt murah dan best kat situ..wink..wink...
aku dah lama tak p situ...now jelajah capsquare plak (free parking, just show the ticket to tgv when u buy the movie ticket)..tgu wangsa maju pulak buka panggung baru....tentulah dgn en B yg suke menjelajah tempat baru...

POSH76 said...

before kahwin kasik cukur kaw2...hehe

Mimy Hamid said...

kella : yes privacy itu penting..yehaaa


my.mastura : selagi berdua..kang aku bertiga cam ko gak


Eri-chan : gedik la sbb ngan megat


POSH76 : cukur pakai apa sesuwai yer..hihihi

Google