THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

10 November 2009

99TN -Walau Tak Hapdate Masih ON

Aku tak tulis blog satu hari rasa macam hapa...tapi penyakit Vitamin (M) = M.A.L.A.S telah melanda..jangan risau penyakit ni selalu datang pada blogger mental macam aku ni...aku banyak benda nak citer tapi bila miss cammy aku rosak..(kamera la oii)...** Encik Awak nak hantaran kawen kamera buleh**....gambo pun kutip dari handphone...pulak tu card reader wat hal..dan lagi...sim card pun bengong macam haku....ada pulak gambo still pada tuan tanah tak kutip2 lagi...eheheh....sabo lah skit ek...nanti la..mood mari mak hapdate blog sampai lebam muntah sumer la...


Okeh esok & khamis mak ada training kat luar yer...pastu jumaat mak cuti...yahooo..peh straight aku cuti sampai weekend la gamak nya tak masuk opis....ahhh tak dapat nak bloghoping.....yer hobi aku bloghoping...lagi best kalau kat opis...**nampak sangat tak bzzz**..hohoho...tetiap hari bloghoping je keje nya...pada yang aku tak sempat nak komen jangan marah yerkk..aku baca korang sumer DISINI....akan kubaca sampai khatam....pada yang aku tak masuk list lagi tu...sila lah bagi aku url..senang aku jengah nak baca...dan paling penting main klik klik. Nuffnang....sesama kaya dapat duit nokssss....tak baek berkira.....heeheh..takpe aku cuti Encik Awak ada suh dia tukang klik okeh...heheheheh


Cuti ke hapa..99 Tanpa Nasi tetap berjalan dengan hebatnya...sebutir nasi aku tak jamah lagi...benda lain aku makan le..so far dah masuk hari ke - 10 ni aku leh survive tanpa nasi....caya lah untuk diri sendiri...harap dapat teruskan untuk sebulan....yes yes u can do it...jangan hot hot chick...bikin malu member beb...thanks Encik Awak atas pantauan anda...muahhh kat pipi shomelll...huiss haram bukan muhrim...eheheh...ok mari tengok menu aku sepanjang weekend yang lalu....jom jom...


Day 6 (6/11/2009)
B/fast - Kuih Pau Sardin
Lunch - Sosej with Salad
Dinner - Minum air kosong jekkk


Day 7 (7/11/2009)
B/fast - Roti Sosej ( beli kata Jusco)
Lunch - Spagheti ( masak sendiriiii)
Dinner - Minum air kosong jekkk


Day 8 (8/11/2009) - Kenduri Kahwin
B/fast - No Breakfast
Lunch - Ayam Goreng Rempah, Lauk Pauk Kenduri ( tanpa NASI!!)
Dinner - Minum air kosong jekkk


Day 9 (9/11/2009)
B/fast - Twiggies by Gardenia
Lunch - Yong Taw Foo Soup
Dinner - Popia Basah &Tomyam ( pedas berapiii)


Day 10 (10/11/2009)
B/fast - Omelette
Lunch - Sup Sayur Campur
Dinner - Minum air kosong jekkk


"TAK MAKAN NASI PUN TAKPE BUKAN MATI KELAPARAN PUN"




12 comments:

Eri-chan said...

chaiyokla mimi...aku lak tgh on minum teh detox nh detoxlim.. adeh2 ...chibi maruko-chan la aku jadiknyer..tak kuas minum tiap2 hari...ala2 sengal nak mengurangkan perut muncit...

dina said...

gigih nok.... gigih! aku pun sahut cabaran tu, memang tak makan nasi, walau pun aku masak nasi utk laki aku... hehehe...

daela said...

ahahahaha..aku makan nasi kandar nok last week...mak aku suh makan jugak...huaaaaa.....

en.awak said...

en.awak=syg sokong ayg dri belakang
klu setakat tak mkn nasi
tu ok laa ayg tp jgn cuba
cara salah dah nti lain lak
yg dpt..... heheheheh

d.a.m.i.q.u.l.a said...

bagusnye.dh turun tak setakat ni berat?org kate tak makan nasi seminggu paling koman 1kg leh turun

en.awak said...

tak berbaloi laa seminggu 1 kg jerr
penat rasanyee yee ayg klu semunggu 1 kg hehehehe...
tp yg penting sokongan kat ayg
heheheh

Ika Razak said...

wah.. diet ke? nak join gak la.. hehehe.. gud luck ya.. :)

en.awak said...

tahniah semua........
semoga berjaya dalam amalan berdiet heheheheh.....
terutama yg tersayang heheheheh

Nanie-Izailani said...

k.mimie nape dah beberapa hari tak update blog?

en.awak said...

sory laa dik k.mimy ada krusus traning 2 ari kat kl,pastu dia ambik cuti 1 ari sbb tu laa k.mimy kau tu tak de dlm 2,3 ari niee.....heheh heheh
maaf yee lupa nak infomation kat korang semua....

Nanie-Izailani said...

ohh begitu kisahnyer ker..tq for info yer abg megat...

ininieza said...

syabas mimie. bukan senang nk start diet. Lady dulu pn jenuh gak ler.. tapi yg penting kena tau cara pemakanan yg betul. Dlu akak Lady pn makan apa saje yg nmpak..ehehe tapi now leh control..

So i believe u can do it! klu nk tips mcmne nk makan masa diet? cuba amalkan mkn food ikut grup jenis darah mimie..u can surf @ google.. GOODLUCK! ;)

Google