THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

26 November 2009

Takde Citer Lain...Citer Training La Yerrr




Baru nak hapdate citer aku gi training last week…adoi sakit mata nya pasal aku sampai lupa citer pasal aku gi training….takpe gambo ada leh story mory key….macam biasa bila nak bagi cukup KPI (Key Performance Indicator) kena lah hantor training….nama dah naik pegi je la…ek eleh dekat je dalam KL pun nak kecoh kan aku ni…bukan jauh pung…ahh takpe nak kecoh gak ..ha yerlah bukan senang nak dapat gi training kuar dari suasana opis pulak tu……sangat besh beshhhh…tempat training tak jauh tak dekat tapi tempat yang agak sesak kat Jalan Ampang, KL iaitu MALAYSIAN INSTITUTE OF MANAGEMENT (MIM)…fuhhh sangat hectic okeh jalan kat situ…situlah jalan segitiga emas…aku yang sengal ni kengkonon kuar lambat la..yer ar selalu gi opis..kul 7 pagi tepat dah kuar..kali ni nak lewat sikit la…maklumlah Jalan Ampang ke umah aku agak dekat la…training pun start kul 9 pagi…ha yerlah tu …sangat bengong…kuar kul 8 pagi..sampai tepat kul 9pagi…pastu melilau cari parking…lambat 5 minit ….malu okehhhhh…tak pe tak pe amik nafas…situ pagi gilerrrrr..stuck kat traffic light lama giler….sangat buhsannnnn…nasib 2 hari je…kalau kena sebulan training..memang lebam le aku…….


** tak ramai yang join training ni dalam 8 orang je...best la...sbb trainer Ms May sangat best..tak boring...seronok rasa family 1 malaysia..apa tak nya semua race ada...happy kenal dengan diorang yang satu kepala..syiokkkkkkkkk...

** ini kedudukan kitaorang dalam kelas training...tu dia semua duk khusyuk tengok Ms May bagi penerangan...macam-macam rupa n gaya korang leh tengok..ada yang sibuk gnan kamera...ada yag sempat pandang kamera..AKU?? mengorek telinga gamak nya...hehehe


** presentation by group ...aku yang senang lenang pemalas maina rah- arah je apa yang patut ...heheh yang sebenarnya aku malas nak tulus...tulisan aku burukkkkkkkk

** all the participant of training...most of them adalah administrator office....tengok aku posing hoverrrrrrr..tak kose okehhh tenggelam sumer...dah la paling besauuuu....


** gambo beramai di tangga....memang la aku suka kalau bab gambo ni....kata sawann...tengok aku posing sebelah trainer Ms May gitu..overshadow tawww...manatau semoga berjumpa lagi uollsss...keep in touch...







4 comments:

Emynz said...

taun ni aku skip trainin hahah!

kella said...

weh, camne ko leh gi trainin ni, bos antar ke ko volunteer ke, aku tak penah dapat pi training weh.. nak pegi jugak..kena tunggun nama naik ke?

en.awak said...

sabo la berusaha lebih skit heheheh...
ada laa tu rezeki untuk korang nak gi training nti tu....
yg penting prestasi keje baik....

en.awak said...

best gila tgk ayg training.....heheh
tak laa terperap jer kat opis bosan gak....
dapat duduk luar dlm 2,3 ari best tu

Google