THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

30 July 2010

Selamat Bertukar ..Yeszzaaa


Setelah berkhidmat selama lebih kurang 3 tahun di unit skrang...Group Internal Audit....akhirnya aku menerima surat pertukaran baru ke unit baru...yesszza....bunyikk hepi jek...huhuuh...nak kata hepi tak lah jugak...sedihhh huwaaaaaa sob sob..sebab dah serasi kat sini...bak kata orang dah masak keje, perangai, kerenah...as long kat sini aku ok je...tak de hal pun ngan semua staff..diorang semua pun okehh....huwaaa sedihnyaaaa. nak tinggal kan semuanya....tapi bila bos aku offer nak follow dia ke tak...harus la i follow....rezeki jangan ditolak..aku akan berpindah ke unit baru mulai 1 Ogos ini...next week la...surat pun baru dapat ni..adehh tempat pun tak kemas...nak handover pun tak sompek lagi..tak tahan nya nak mengemas barang ni...nasib la tak jauh sangat pindahnya...dulu naik lif tekan 9 nanti pasni tekan 7 pulak...makin rendah ..oklah tuuuuuuu........ucapan untuk diri sendiri;moga selamat di tempat baru...














12 comments:

Iena said...

tukar unit jer ker??? tukar r kompeni skali, br thrill sket nok. ;)

Ieda Al-Habsyi said...

takpe tukar unit, nnt kalo nak bergosip leh g tingkat 9 balik kan, hehehe :)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

tukar unit ke nok...xpa la...masih dalam co yang sama..

Eri-chan said...

sib bos kau nak kau lagi..hehehe

Nadine said...

wah....slamat bertukar ke tempat baru. smoga lebih cemerlang ok! :)


p.s: esok pegi majlis delisha kan? lehla jumpa ngan Faaz ;)

POSH76 said...

takper mana tau rezeki bertambah nak kawen ni hehe

RedLife2Love said...

tidakkkk!!!! takleh terima~

Mia-Ina said...

lor..mia ingat tukar kemana td..pepun teruskan kerja dgn baik ye

kella said...

wah.. moga tempat baru ko lebih best la dari tempat lama ya beb!

tahniah! :D

NeenaAnuar said...

dpt increment tak?? kalau dpt jgn lupa share bersama yeah! hehehee....

farahfatihah said...

best nya dapat bos cam tu..bos ai dah 4 org tukar huhuhu

fabulous.farah said...

hehehe..nanti kalo lift rosak takde la seksa sangat=p

Google