THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

09 July 2010

Encik Awak Sudah Kembali Mengegarkan Enjin..hahaha

Encik Awak dah discharge pun...hari senin yang lalu...lembap kan aku hapdate...eh dalam minggu ni tak di anggap lapok yer....dia dah kembali bekerja pun...tapi duk opis je la wat masa ni...budak baru sihat takleh jejak site...aku suka jugak sebab hari hari leh chat YM....giler tak buat keje..yeayyyy gembira lagi sakan terloncat aku.....sebab aku tak yah ulang alik hospital...penat siot....pastu aku yang tido sana.....jadi orang sakit jugekkk.....paling gembira Encik Awak akan mengegarkan enjin kereta...paling kesukaan sebab aku kembali menjadi mem besor.....yer nak pergi mana...driver ku setia bergerak....hahaha....sorry sayang...takpe syg...akhirnya setelah penat kena derma darah free selama 5 hari kat hospital...akhirnya selamat sihat Alhamdulillah..syukur...pasni jaga kesihatan bebaik key...



dan paling tak puas hati...Encik Awak ni telah mengalami penurunan berat badan yang ketara...haihh patut aku yang turun macam ni.....tak puas hati tul la...hehe kesian nengok mamat bawah ni...mau pegi mana?? macam pendatang asing jeeeeeee...wakakaka











10 comments:

Nadine said...

A'ahla Mimy, en. Awak sudah kurus!! :D

Mia-Ina said...

aaa la..en awk nampak kurus la..serius mia tengok

ratusiput said...

aku rase aku pun nk dok spital la pasni...copek skit kurus...letih dh diet2 ni ha...buat perabih duit jo!

ratusiput said...

aku rase aku pun nk dok spital la pasni...copek skit kurus...letih dh diet2 ni ha...buat perabih duit jo!

ratusiput said...
This comment has been removed by the author.
PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

alhamdullilah dah sihat dah en awak ko tue nok...nama pun orang xsihat nok harus la kurus....

Eri-chan said...

pic kau dgn megat comel la pulak even kat tgn megat kenan cucuk jarum....
bek ko sakit mi, leh kurus dok spital lama2...kekeke kejikan aku..aku harap kau sihat sentiasa..apa pun sakit2 ni ujian tak pun penghapus dosa (kalau sabar ye!)

NeenaAnuar said...

syukur alhamdulillah... dah kembali sihat yer en. awakk... so ko pasnie kene gigih pegi gym lah beb! en. awak dah kurus tu! hehehee...

POSH76 said...

pandai ko jadi nurse en awak...pengorbanan besau tu hehe

bakal pengantin lelaki dah selim ni...harusla hang amik cabaran hehe

takper yg penting sumer dah back to normal hehe

farahfatihah said...

alhamdulillah dah sihat...=)

Google