THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

22 July 2010

Nantikan Cerita Menarik Restoran Ini....Tungguuuuuu


Ada sesapa duk area Gombak?? ada yang tau area Kg Puah...ha jangan tak tau kat sini dah ada sebuah Restoran best terletak di celah celah kampung tu...aku pun tak tau selama ni berabad duk area Gombak tu..padahal aku asyik duk lalu area situ..rupanya belok dalam celah bedah ada pulak tempat menarik makan makan....wahhhhhhhhh harus pasni menjenguk...sila jenguk map di bawah :



Yang pasti tempat ini sangat privacy ...tersangat hokeh...apa tak nya...kiri kanan kampung jalan kecik pastu ada pulak satu Restoran gah..pehhhhhh nama pun unik beb LE CHATEAU DE PUAH....kelasssssss....tempat ni sesuai untuk gathering santai..sebab ada sediakan tempat khas melepak sambil bersila ..ala macam duk dalam gazebo lakk...




Menu menu nya pulak ada macam macam variety food....kira leh cuba ar menu baru...siap ada Central Asian Food...yer makanan arab...ya arabian...nice huh...tak suka takpe western pun ada...nak goreng goreng pun ada...korang pilih la apa nak makan...pastu bayor okeh...harga standard...tapi bukan harga korang pergi gerai...kira kalau bawa RM50 tu lepas la...siap ada balance duit lagiiiiiiii...eheheh...




Ada apa di sini...tunggu next story...............ramadhan nak dekat ni....nice huh berbuka sini..I loikeeee









9 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

apa lagi nok..moh la kita berjimba di sini...moh la..moh la...

Nadine said...

wah terujanya. sila cpt update yer. Nanti balik Gombak dh tau dh nak pegi bawak Mak and adik2 I pegi mkn ktne :)

Iena said...

cam bestttttttttttt jer utk candle lite dinner ni nok... nk ajak achik dating sana la... sila cpt update yer...

farahfatihah said...

wahh mcm menarik!!!! nnti update ya!!!

POSH76 said...

aku ada tngk kat JJCM serina ari tu...tp tak tau tempat mmg cam bess ajer...tak sabo nak tengok gambo ko berjimba kat situ hehe

fabulous.farah said...

aku ade tengok blogger review pasal tempat ni. ramai cakap best weh. ape ko try weh. menu die macam pelik2

Mia-Ina said...

ada pe kat sini..kena update kak mimy..

Eri-chan said...

hihi..boleh tryla makan2 kat sini. sure bulan pose ramai..jadi lepas bulan pose jelah...aku benci nak mkn sedap tp stress sbb kena queue lelama..wahhhh

NeenaAnuar said...

update cepattt beb! nak tengok gak restaurant camner rupenyer! hehehee....

Google