THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

12 July 2010

Entry Aku Low Profile Tanpa Gambo...



Yeayy World Cup dah habesss...yer SPAIN menang...aku tak tengok pun sebab geram ngan sotong nya predict...hahah...ngan sotong pun nak layan...sengallll jekkk....lega haku...kalau tak setiap malam aku meroyan gaduh gaduh manja sebab tak dilayan...huhuuh rasa nak penampar aku tak?? hahaha..belum jadi bini lagik dah gedik nak belaian manja...ceh wahhh...aku selalu kata kat Encik Awak...kekurangan kasih sayang aii ni...semua pasal bola merampas hari hari malam indah aku...huuhuh...uwekkkkk.....hapa ingat dah kawen je ada hari indah...jeng jeng....aku pun ada tauuuu...yer hari indah aku ialah setiap malam dapat panggilan manja geli gedik...gayut la macam monyet....i likeeeeee


Aku nak hapdate citer best best last week dan berweek week tapi tak bawa car reader lak...gambo semua dalam memory card..celah mana pulak aku nak cucuk...jadi entry tak bergambo je la ...sesekali low profile pe salahnya...yer la tu...aku malas nak upload kat umah...sebab kemalasan berganda bilak kat umah...yang aku tau tengok bantal pastu membuat tahi mata berkepuk...pehh tido heaven......okeh sekian malas nak citer tanpa gambar..tak best la wehhhh....huhuuh...









3 comments:

POSH76 said...

tak bessla takde gambo..suker tngk gambo hehe

takper janji ko update hehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sempat lagi bermanja versi geli2kan..hahahahaha wei aku pun nak hapdet tapi gila malas..nak2 lak..gambo lum transfer lagi malas nak hapdet..heheheheh

Eri-chan said...

aku tak dpt hapdate bergambar sbb kabel rosak. aku hangin neh...

Google