THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

15 July 2010

Join MenCanai Cik Kaki Jumpa Blogger...Superbbb

** MENCANAI yokkkkkkk
Si cik kakiku suka berjalan...motipp ko cik ke?? hahaha dia puan okeh....si iena telah bermurah hati baek giler (baik tak aku kipas ko nok) menganjurkan acara makan roti canai 'o'...yer 'o' bermakna roti kosong...nak lebih lebih bayor sendiri yer harap maklum...tapi kira iena baik la ada niat nak membelanja...ko ada ?? dia ada taww....murah rezeki ko iena...ko tak nampak masa aku makan suap kat mulut...kumat kamit aku mengaminkan kemurahan rezeki ko...yer ikhlas nok....



** yer ini la tuan umah pada acara mencanai beramai-ramai..takde mereka maka makanan pada hari tu tak de la dipayungkan...pasangan shweet sempoi chomel jatuh kepada IENA & ACHIK.....thanks nok..
(gambo cantek adalah dari owner watermarks tu...gambo dia kamera godang besor...memang meriah...)





Errr perjanjian bertulis telah dijanjikan pada jam 4 petang...tapi aku terdatang lewat....disaat hujan lebat aku redah jugakkk...sebab nanti tak datang iena nak lastik montot aku...huwaa takut lebamm....aku bukan sengaja lambat.....rushing ada majlis lain before tu...tapi janji aku datang okeh...ngan tak tau malu dah la lambat pastu ngan tak sabor terus panggil mamak order...salahkan hujan sebab kelaparan yer....hahaha dan aku ngan selamba kenal ke tak kenal aku tegur je semua....sori la yer korang...aku memang gitu....over peramah..ngan all the bloggers yang sudi menghadirkan diri...dan pestime juga aku bertemu bertentang dua mata berjumpa ngan antaranya ialah :


NEENA ANUAR
**sila jenguk blog dia untuk hasil tangkapan gambar meriah ngan kamera godang encik teman nya...dan semesti besor....pasti korang teruja ....
** kegilaan pepel tapi takpakai baju pepel pung...hehehe..mak buyung yang sekepala ...aku jumpa pestime kecoh giler bercerita macam kenal lama...sorry nok mulut mak memang gini..main belasah je sembang

YANIE'Z
** aku pestime ketemu tapi ngan selamba aku duk tempat sebelah dia terus membebel banyak tanya...yanie'z pls pls kamu jangan marah...hehe


CIK YAYANG
** comel la nama...kalau Encik Awak panggil nama aku camni kan best..feeling comey comey kiuttt..takde makna okeh jangan berangan...dia pun status seangkatan ngan aku nak tawen tawen...opsss....nanti kita sharing sharing

AWIEN GHAZI

** pestime meet her...shweet..pestime aku nengok ingat amoi mana la...hehehe sori awien...ala awien duk jauh lol tak dapat nak beramas mesra...next time key...


& ZA si baju kuning itu & baby baby nya....aku tak dapat nak snap berdua...dia sibuk ngan anak anak..bodyguard tu...tapi ZA takde blog..dia ada FB sajooo
IENA
** tak yang kenal aku dah memang kenal...start member blog sekarang dah jadi member nok nok...wakaka...iena yang aku kenal sesungguh sengal dan lawak tak padan ngan muka lawa dia tu...ahahah..tengok aku dah gelak..


** ini hasil tangkapan dari handphone kamera aku sendiri...hahah tak secanggih godang DSLR Encik Teman Neena....macam macam ada...


** The Bodyguards...hehehe aku pilih yang baju kelabu berspek mata.....ok yang lain korang punye...

** hasil tangkapan kamera cantekkkk Encik Teman Neena Anuar.......mesraaaaaaaaaaa..


** dan semestinya...pasangan fofular gedik....hahaha..beza antara kamera godang dan kamera ciput...semestinya godang DSLR lawa....thanks ENCIK TEMAN NEENA ANUAR..dan ciput pun diorang gak yang snap...sesuwaiii






12 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ahhaahahahah xpa nok aku suka jerk...sebab aku pun mulut kecoh jugak..macam dah lama kenal jerk kan kita...i looiiikkeee nok..nanti ada rezeki kita jumpa lagi k...

:: LadyVerde + Mr.Doc :: said...

mane muka iiiiiiiiiii?!?!?!
mane??
mane??
mane???
huwaaaaaaaaaaaaaa

farahfatihah said...

wahhhh bestnya!!!! meriah!!

fabulous.farah said...

hehe..best jumpa ramai2 camni..

POSH76 said...

meriah aku tngk happening tul.....korang mmg bessla hehe

NeenaAnuar said...

gambarr yg last sekaliiii tu sempoiii.. sempat lagi kannn aku snapkan gambo ko ngan en. awak dari dlm kereta! hahahaa...

apa pun... memang seronokk ronokk.. aku pakat kata hari tu kurang sihat.. kalau tak confirm mulutt aku bechookk... next time kite berjumpaan lagi yerrr... :D

Iena said...

muakakakkaa... lawak la ko nyer entry ni... sengeh2 sengsorang aku cam org otak senteng.
ampu x hengat tu ha... kembang kuncup montot aku!!! ;p
k, nanti gather mkn nasik minyak ko lak...

Eri-chan said...

gila best korg kan...
mesti semua yg 1st time jumpa mimy direct jek kepoh habis..
wah wah meriah aku suker...

Nadine said...

the power of word, the power of blogging :)

i like, dpt mengeratkan silaturrahim. :)

ratusiput said...

tak sah ni sebabnye........ratusiput takdok!ehehe...

kella said...

amboi ... sonot nya.. jumpa jumpa...
cam best je...
:)

Awien Ghazi said...

gelak sorang2 baca entry ni..... tak pe next time kita jumpa kita duk sebelah2... :D

Google