THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

16 July 2010

Air Pink Untuk Amik Mood...hahha

After mencanai hari tu ...lepas je balik rasa cam lapar balik je...hahah yer ar makan canai 'o' kosong je..uhuh takla aku kenyang le..tapi tekak ni meminta sesuatu yang berkaler pink...pastu lalu pulak depan Old Town Kopitiam..then aku terus teringatkan air pink color yang sedap itewww...semua gara gara si Neena Anuar la gi promote minum terbaru Oldtown ROSE FLOAT....sudehnya aku jadi addict ngan air ni...seminggu berturut turut aku asyik nak je nak minum air kaler pink ni...

Ala rasa lebih kurang Sirap Bandung Soda la...tapi yang ni dia siap letak Aiskrim vanila pastu sirap tu mirinda kot.then bila di kacau kacau rasa dia sgt errmmmmmmmmmm walahhhhhh yummy la...satu kelegaaan melampau...pehhhhhhh.........so aku dah babai pada hazelnut coffee ngan white coffee.....beralih arah pada air kaler pink la...sengaja amik mood tema sempena kawen pun tema color pink..hahaha...buleh gituuu....so apa lagi gi la try kat memana old town kopitiam....




** nah tengok aiskrim vanila menkecurkan lidah aku sekarang ni...harus jap lagi aku beli aiskrim ni...



** rose float sebelum di kacau, di godek...di pusing terbalik...kiranya masih suci lagi la air ni

**percubaan gambar ala ala pose manja model rose float ...manatau berkat gambar ni ada yang offer ..terus percuma minum rose float setahun...


** kesungguhan dalm mengayakan aksi nak menyakinkan pihak oldtown...dan juga untuk mengiurkan tekak korang bahawa air ni so sedappppppppppp.....



** okeh sila jejak oldtown berhampiran....eh encik awak menyorokkan diri kesan akibat tak dapat nak share minum air pink ini sekali......tapiii terpaksa membayar...Tengkiuu






7 comments:

fabulous.farah said...

macam sedap. boleh g try ni

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

pehhhhhhhhhhh nok air kaler purple ada dak????hahahahaha

POSH76 said...

ko ni saja jer taw dah ler aku pantang air ada sekerim....sabar2 bawak bertendang huhuhu

NeenaAnuar said...

sluuurrrrrppppppp!!!!!!! memang mabelesss kan air nie! aku dan dannn teringin skg nie hah! huhuhu.....

cik xxx said...

berapa hinggit air tu mimi,

Mia-Ina said...

sedapnya melihat..huhu

Eri-chan said...

ko minum air je ke...aku mcm tak caya jekkkk huahuahua..
cian en awak ko tak bg enterprem..

Google