THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

14 July 2010

Daela Dah Selamat Menjadi Isteri Orang

Aku pernah buat entry ini; Cik Daela Bertunang dalam bulan January....diam tak diam sekarang di bulan July..akhirnya Cik Daela dah selamat menjadi Puan sekaligus isteri orang...bestnya....nokk rasa dalam mimpi je ko dah kawenn...wehoooooooo.....dulu kita sesama status tunang orang....pastu selalu je bergosip luahan secubit rasa peel tonangan kita....hahaha sekarang ni ko dulu dah langkah alam rumahtangga...selamat pengantin baru nok...memoga berbahagia selamanya...amin...



** ini daela dan juga sang suami nya yang diciter kat aku kat YM..finally aku jumpa AMY live..selalu tengok dalam FB je...hensemm okeh....hahaha laki orang yer...


Masa dia tunang aku datang ngan Encik Awak...time kawen je aku tak datang berdua...kali ni mak aku jadi peneman.....kebetulan time tu Encik Awak masuk wad...dalam keadaan kelibut aku datang jugakk....walaupun masa aku datang tu Daela dah habis bersanding..khemah pun dah separuh bukak...so daela..sekarang sila ko cium aku sekarang...sebab aku tetapppppppppppp DATANG dan rintangan aku harungiiiiiiii...cewahhhhhhhhh...cumeee nikah la aku tak dapat nengok kann....janji ko dah selamat nok..


** daela dah kepenatan...malam lagi penat kan daela...opsssssssss


Ko nya lauk kambengg terbaekkk nok....aku nak makan tambah lagi...tapi tak boleh mak aku main mata jelingan manja ngan aku le...siap kena cubit cubitan sengol sengolan lagiikkk tau...aku terpaksa tahan mata tengok...sian aku kan nokkk...hahaha...apa2 hal pun nok kawen aku in advance ni aku jemput ko datang...dan juga all bloggers, silent readers, followers yang nak datang...ehhh macam la aku nak kawen minggu ni kan...huhu ..takde aku jemput in advance takut orang lupa...di jangka Insya Allah NOVEMBER here i come...amin amin semoga dipermudahkan segalanya... :))..lokasi di mana..GOMBAK, KEY ELL...tarikh, lokasi yang tepat akan diberitahu bila nak dekat dekat yer..standby ahaha...alahai macam bagi pengumuman kat press pulak...uwekkkkk


** dapat jugak aku snap pelamin pinky purple Daela ni..dari jauh aku dah nampak....haruslah kannnnnnnnnn kena rasmi...

** kann dah cakap aku nak rasmi...huhuh...time ni kecuakan aku takut pelamin roboh ...ahaha..tapi tak roboh bermakna aku leh makan lagi....hohoho

** to daela &suami; amy...selamat pengantin baru dari bakal pengantin baru dari aku & Encik Awak...ko dah kawen dulu nok takleh kita plan nak berplan bercahayamata maka ko dulu la nok..selamattttt berjaya nok.huuhuh









15 comments:

daela said...

hahahha..terharu nok aku baca blog ko..hahahha..thanks for coming..:))

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

nokkkkkkkkkkk aku suka la kaler pengantin tue nok..cunnnnnnnnnnnnnnn giloooooo

-NiD's- said...

k.mimi...gojers laa pengantin tuh...lawa..lawa...
owh WEEDING k.mimi NOV nie erk...
kalO dekat nak gak jOin...sebab tuh ha,k.Mimi dh jemPut-jemPUt ...eheheeh..

Queen said...

handbag ikut tema okeh..ehehhehe

fabulous.farah said...

hehe..nanti mesti ko nerbes counting hari ko pulak. selamat buat semua preparation~

Mimis said...

cantik laa pelamin ur member ni especially kerusi pink tu. Dia amik butik pengantin mana yer?

okies klau nk add me use this email add:
cupcakesmuffins@gmail.com

TQ

Eri-chan said...

mimy, naju kau cantikla aku suka siap dn beg tangan cili tu wat aku tak tahan......
kwn ko ni kawin pun bestla aku tgk dia...pink tu dgn purple..adesss..aku nak kaler kuning gak..hahah ade ke..

NeenaAnuar said...

aku suke combination purple pink! sweettt!

Mia-Ina said...

warna pelamin amat menarik

RedLife2Love said...

shantek gile pelamin..kaler mix purple pink tuh.. =)

kella said...

to daela juga.. selamat pengantin baru.. welkam to da club.. yeah..

to mimy.. kau pun nanti nak welkam to da club juga! cepat.. tak sabar nak makan nasik minyak umah ko! haruss aku datng!!

Cik Yayang said...

Cantik combination kaler nya itu..:-)

mamamarissa said...

cantiknya combination pink + purple kan :)

POSH76 said...

congratulations cantekla baju penganten & pelamin tu....my fav kalers tu beb hehe

Emynz said...

lol siap in advance jemput, kewl

Google