THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

23 July 2010

Boleh ke Pengapit vs Ex Boyfie..


Tajuk hangat je kannnn....haaha..ni bukan memain nok..bebetul nya citer... yer aku tau mesti yang tak setuju...nak dipendekkan citer...kelmarin aku ngan Encik Awak gi la makan makan pastu saja la menyinggah gerai ex boyfie aku..ysebab Encik Awak nak sangat pi pekena jus buah kat situ....opsssss konpom kengkawan aku tau ni ..motipp air buah...haahah...yang ni bukan ex before Encik Awak yer...lalalalala banyak ke exboyfie aku dulu ni...hahaha....ala skrang dah kawan la beb..citer lama dah mati...then Encik Awak memang tau kisah aku dolu dolu....yang penting jangan ada dusta antara kita ..hehe tapi bila tang dia pandai lak aku jeles kann...hahaah..oh itu ada sebabnya okehhh...dah stop...



Ex boyfie aku ni over peramah la pulekk....sembang tersembang ngan Encik Awak...yer ar kata senegeri kan...aku okeh je....selamba badak je la...peduli haku...aku dah automatik hilang ingatan memori ...buleh gituuuu..yer malaysia boleh...citer punya citer tetibaaaaaa ex boyfie aku volunteer nak jadi pengapit kitaorang...ingat memain ..aku gelak gelak je la...aku cakap tanya big boss...yer ar apa2 hal aku kena la menjaga
hati si Encik Awak ni...kang kecik hati yang sememangnya besorrr tu..haihhh tapi tetiba Encik Awak setuju lak...ah sudahhhh jangan buat halll....aku tak mo maaaa....payah la...kang ada yang menangis tepi pelamin tengok pengantin bersanding oopsss...yang si ex ni agak laaaaa over excited beb..siap cakap dah ada baju melayu lagikkk....motippp...bersungguh giler ni..haha..



Setelah dibincang bersama mak aku & adik adik aku....diorang memang tak setuju je si exboyfie nak jadi pengapit...diorang awal awal dah takmooo...please cari orang laennn....yer baekk laaa semua...bak kata pesanan penaja mak aku....penyu menangis siapa yang tahu...kuang kuang...sapa nangess sapa meraungg tak dapek nak nolong...hahah yang pasti mak aku cakap jagalah hatiorang yang terpenting even dia tak kesah sekalipun...dalam hati pasti ada sedikit kejelesan.....yer la baekkk mak...so pengapit ex boyfie...maaf kamu REJECTED !!!!!!!!



** gambar nostalgia bekas pengapit satu ketika dulu...kini sudah VSS dari perkhidmatan pengapit...hehehe




p/s : maaf korang aku tak sempat nak menjejak blog kengkawan sumer...atas alasan tetiba kebizian menjelma...nanti aku free jenguk harus tinggalkan jejak komentar key...jangan marahh uolsssssssss







12 comments:

mrs.ecam said...

mmg pong x elok...elakkn elakkn...heeeeeee

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hmmmmmmmmmmmmmmmm better xyah la nok...cari pengapit lain la...cam xbest jerk...aku xpenah jadi pengapit nok...hehehe..

Iena said...

aku sependapat ngan mak ko nok...

Liyanaroxx said...

No!!!No!!!No!!!No!!!No!!!No!!!No!!!

Btol kata mak akak tuh... ;)jagalah hati en awak even dia kata TAK KESAH pun kak~

farahfatihah said...

wahhh jgn dibiarkan yer ex's itu menjadi pengapit kamu!!!!!

ratusiput said...

isk..isk..isk...urat sarap tercabut ke apa x-bf ko tu...gilo la...kalau laki aku mau tebalik pelamin tu kang...beb bz2 pun meh join contest kat umah aku jom..

Mia-Ina said...

x setuju la..ex bf jd pengapit..adoi

Myrilicious said...

agak tidak sesuai sister.. so cari lain eh.. meh cik riri jadi pengapit hehe

fatenton said...

alamak sis..
tak sesuai kot..

noradzlina.kamdani said...

xyah arr kang dia jd pelamin angan ku musnah, xpun di hari persandinganmu he he he melalak kang sape yg susah?

POSH76 said...

mmg ler EN AWAK kata takper tp dlm hati tuhan saja yang tahu...yg dah berlalu biarlah berlalu...laki ni POYO cakap tak jeles kang mau terbalik pelamin hang tu hehe

Ann Ishak said...

tak payah nok...ramai lai org lain bleh jadi pengapit ko, ex bf ko tu biar jadi tetamu jer

Google