THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

08 July 2010

Semua Pasal Ko SOTONG PAUL


** paul oh paul...tak pasal2 ko glamer kan!!! ha yerlah tengok bawah gambar tu ..sanggup ko tak nak pilih German kannnnnnnnnnnn...terima lah akibat ko...geng sotong ko akan jadi bahan makanan aku


Hari ni aku mengisytiharkan selama sebulan kita perlu makan sotong sebab apa...tanda nyampah ngan sotong paul...suka nau ramall haaa kan semalam german dah kalah...tensi hakuuuu....tu la sebok sangat nak ramal kemenangan...yang ko gi makan kat bendera spain tu pahal...yang benornya mata ko attract color bendera tu kannnn...aishhh siap ko sotong paull...gegara ko gak aku nak protes makan Sotong selama seminggu berturut turut....okeh PAUL sotong..aku makan geng ssepupu ko ek...goreng pun sodap...sambal layan...masak kunyit marbelesss......nahhhhhhhh rasakan wahai sotong paul...mak marah ni...pasal ko team pilihan aku kalah...mencikkkkk ko sotong pasal pandai nau nak sesuka pilih.....




Pic sumber GOOGLE sajok...belum sempat nak masak...aku beli la..aihhh tengok lauk terus lapar...waaaaaaa nak makan ..dah nak lunch ni....







12 comments:

kella said...

ya ampun.. lapo lak aku nengokkan sotong celup tepung tu! ngeeehhh..

POSH76 said...

aku pun bengang ni baru first time bet GERMANY leh kalah...mesti kene sumpahan sutun ni...mlm kang aku mau makan sutun goreng tepung...hampehnyer PAUL

Nadine said...

ehehe..kelakar la Mimy ni. bleh plak nak boikot sotong sebulan :))

Iena said...

hahahhaaa... entry bangang! tapi aku pown nyampah ngan paul si sutun kurita ni...
aku join ko mogok makan sutun gak! petang ni masak sutun goreng kunyit!

Megat said...

tak baik laa salahkan sotong kurita tuuuuuuu........tu laa permainan best tak semestinyee memang........apa pun tahniah buat jerman.....kerna main dengan cantik....cuma luck jerr tak de ......heheehehhhehe YG PENTING SPAIN MENANG HEHEHHEHEH TAHNIAH UNTUK SPAIN......

Megat said...

cam ner miss mimy........jerman dah kalah so apa agak nye laa nak denda bg org jerman yg kalah smlm......yeee
agak2 nye laa syg nak bg denda aper laaa kat ayg niee yeeeeesbb jerman kalah....so pikir2 kan la apa dendan ye nti bakal terima nyee miss mimy heheheheeheheeh
heheeheehehehe

farahfatihah said...

wahhhh sedapnya sotong bakar!!!! jom sokong belanda plak!!

Kak Inni said...

hahahaaaaaaaa setuju sgt itu paul dibuat sambal tomeh... hihihi

ratusiput said...

perghhhhhhhhh dr td nk mengomen ni ha bru lepas...hazab tol line cam siput jugak.tapi bukan ratusiput ha....ehehehe...yoooooo!!!!!!!!!!!!!thanks sbb jd follower akhirnyeeeeeee....keep n touch beb pasni...!~

Eri-chan said...

aku taktau sgt pasal kalah menang ke demam bola ke..tp sotong aku suka mkn la...
ko wat terliur jek mimi letak gambar2 sotong mengancam lidah dan tekak aku neh..
wah megat naj denda kau hape? bwk keta sebulan?ahaahahhah

xoxo ♥ said...

biar la spain menang ,.. haha go spain !!!! david villa .. syg sutun paul .

NeenaAnuar said...

hahahahahaa... kesian betoi aku kat si sutungg tu! tak pasal2 dia glamerrrr kannnnnnnnnn! hahahaha....

Google