THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

21 April 2014

Minggu Setiausaha Menara KL bersama Adibah Noor & Shiro

Hai ..secretaries week is back..biasa lah bulan April menjelma mula la duk tanya tak de ke apa apa event special untuk secretary…setiap bulan April kekdah nya para setiausaha akan dirai appreciate la kira ada hiburan ..show sempena hari setiausaha…best kan jadi setiausaha hehehe…ye la dengar best…nak melayan kerenah boss pun best sangattttttttt…dapat yang baik ok la.yang cerewet ya ampun…jiwa kacau…apapun aku bersyukur dengan boss yang sedia ada sekarang okla…bukan nak kata boss dulu tak baik..macam macam ragam kerenah aku dah rasa…kali ni feeling bahagia la pulak..kasi chance eh…jadi setiausaha ni ibarat hidup mcm roda..kejap kat atas kejap kat bawah …anything can change…get ready …

Untuk tahun ni di unit baru….beza ngan unit lama …kalau secretaries week lebih prefer conference…tahun ni…yahoo unit baru memang ada bajet untuk show luncheon…unit aku beli table show kat Menara KL…itu pun tau last minit…hari ni dapat tiket esok event nya…huhu…mengejut…ok la ingat tahun ni tak ada langsung…jadi la ada jugak satu…baru berbunga hati …hehehe…baru la merasa.show luncheon menara KL artis Adibah Noor & Shiro…ok la tu kan…ada gak show retis…member member unit aku lain ramai gi tengok Dato CT, Rossa…takpe Adibah Noor pun boleyy…femes apa…

Gerak satu kete ngan geng secretary unit MMMO…table kitaorang meja GOLD…..ok la gold pun makanan sedap sedap belaka…memasing sorang semeja makan puas hehehe…paling sedap sambal udang besau….makan seketul macam makan ayam seketul hehehe…show dah nak start..Adibah Noor nyanyi dulu…suara as usual la powerrrrrrrrr…bagi la apa lagu je…enjoy je dengar…..Adibah Noor ni bukan saja boleh menyanyi…dari segi pengacara …attraction dengan peminat pun best…dia kelakar..tak memboringkan…I like..sesekali dia turun meja ke meja…ramah mesra gitu…thumbs up kak diba…

Show ke 2 by kumpulan Shiro…Shiro macam biasalah…macam ko tengok maharaja lawak..macam tu la show dia …kelakar habis..spontan…diorang tak boring..ada je nak mengenakan orang…bila shiro Adibah Noor bergabung lagi la menjadi haru lawak …pendek kata show yang berlangsung 4 jam tu memang tak jemu la…satu lagi yang best kalau kat Menara KL ni..tempat nya kecik tak besar macam hotel selalu artis show tu..so dekat la kita tengok show takde la rasa jauh kena tengok skrin..peluang nak bergambar pun senang hehehe…ok nora bagi 4 bintang untuk minggu setiausaha menara KL bersama Adibah Noor & Shiro,..



gerak ramai ramai geng 1 unit...memasing duk teruja ni aku keluarkan monopod haha

 ngan driver wani...PA sama unit...

 My ootd..heheh takde baju baru...geledah je almari mana baju leh mix match...ngade sgt ni nak ootd..tema merah sama macam ros tu ..ehhhh


 Geng monopod hehehe..berguna tau monopod dibawa kemana saja..sporting lak tu diorang ni

tengok monopod lagi...tak payah susahkan orang suh snap...


Yang ni je tak pakai monopod..kena orang snap kan...im here ...hehehe...berdiri sama sama 3 +1 ..

bebudak unit aku dah suka monopod..terjebak hehe


 Duduk meja gold dekat je ngan pentas..so jarak agak dekat nampak...

secretary secretary  unit aku...ada 5 orang..

Skodeng menu..nyumsss..nasi di tengahari ok cantek...memang tak makan dari pagi semata nak makan sedap tengahari

 Yeayy Adibah Noor dah keluar...dia siap menari tau time ni..comel sgt kak diba..aku suka penari penari dia..aku khayal nengok penari dia menari...alahai kurusnya badan melentik....

Helo helo Adibah Noor

 Sambil makan sambil dihiburkan...

my dish hehehe..semua rasa..ada udang besau ...

Kak diba turun meja ke meja..harus la bergambar sama.....ni yang best kalau Menara KL sebab kecik kan..ada macam kakak dan adik tak ehehehehehe

 Eh eh Ajak Shiro lak muncul dr belakang tengah nyanyi


Show Shiro mengusik secretary..haahah memang diorang ni tau ada aje pekena orang..buat air untuk bos tapi kena goyang ikut lagu...gile...diorg la boss tu konon


Ok penutup desert...tapai pulut aiskrim..sedapp nak lagiiiiii..ok nora bagi 4 bintang semua nya...till next year pulak..ok bye















7 comments:

DYatie said...

Best nya mi. Tak pernah ada event gini. Huuuu.

Rizziela said...

memang gamatlah gabungan dua artis ni..sy x pernah joint lg..sebb bukan secretary ... hihi

Allene said...

kakmi.. sedapnya menu2 tu... slurrpp...

anis abdullah said...

Why nora..why nora? Heh heh..

Chekgu Azrine said...

Meriah..
Cantik mimi punya lipstik..
Merah sgt!!

Cik Puan Fairul said...

bestnya kak mimi...dan2 lak rasa nk jadik secretary...hehehehhehehe

Amanda Suria said...

wah..untungla Mimi...bestnya...

Google