THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

23 April 2014

Aksesories Budak Lelaki - Jom Pakai Suspenders

Sapa kata budak lelaki tak boleh melaram...boleh aje...alau tak leh bereben scarf kepala...boleh pakai cap macam macam style...ok terbaru bole jugak bergaya dengan suspender...apa tu suspenders...suspenders tu macam tali yang dipakai sangkut pada baju berbntuk Y or X ...so nampak la stylo...gitu...menariknya suspenders ni pun boleh dipakai oleh perempuan.....dua dua boleh tak nampak pelik

Fayel pun ada suspenders tau...macam smart pulak pakai suspenders ni...nampak kemas ...ada 3 suspenders Fayel...ok boleh la melaram nanti pakai raya...1 dah rasmi pakai...Fayel pakai gi jalan jalan KLCC..eh citer KLCC tak story lagi...ok sapa yang nak bergaya macam Fayel bersuspenders boleh la beli seperti FB dibawah...haraga tak mahal...tak satu RM15...so sapa ada anak lelaki nak digayakan boleh la mencuba suspenders...ada style gitu...silaaaaaaa

Facebook - Malina Manap
Facebook - Shalina Ribbon





Ini la suspenders

Jom cuba kat pakai kat Fayel suspenders


Dah pakai yeay...ada bola lagi belakang


rupa suspenders dari belakang..smart kan


Saya dah bersuspenders...so kawan kawan jom suspenders macam Fayel
















9 comments:

Nadine said...

Hihi comel Fayel :)

Abg Faaz pun ada suspender, mommy beli sejak dia baby lagi. hahaha! semangat tak :P

Plg suka pkaikan suspender tu dgn earth colored pants and white shirt. pastu pakai bow. Classic English look! :)

Haslinda Sadiken said...

den ingatkan sepender td..hahahha..maapkan mokcik fayel..doakan mokcik dpt baby boy..bleh juga pakaikan suspender tu nanti..hehehe

FIERA said...

kak, baby girl boleh kot kak erk, pakai baju ketat2 ngan jeans, ok tak erk, cam nak beli je

erin said...

smart..nak beli jugak la utk aish

as ♥ Leenda said...

fayel mmg dh smart..pakai ape pun nmpk smart..hihihi..

Allene said...

amboi fayel.. da jadi macho man da.

Mommy_Cha said...

kak sekali ku baca spander.
pastu ku pikio ehh ape kakmi ni spender lak?
kikikikiki

~ NANA ~ said...

smart! dulu pernah try kat ayish tp dia tak suka, asyik tarik2 suruh kita cabutkan balik...geram betol!

ameris said...

look smart.
*mula2 baca td ingat spender...

Google