THE HUSBAND & WIFE :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

17 April 2014

AlimKids Module 5 - Lesson 1 : My Favourite Food (Official Mendaftar Kelas AlimKIds)

Tak sempat nak cerita ..secara rasminya Fayel dah mendaftar kelas Alim Kids...sejak bulan Mac hari tu untuk modul baru...Modul Baru bertajuk " Foods, Fruits & Vegetables"...memula try kelas trial dulu...pastu gi kelas walk in untuk 2x...lepas tu decide la ...bang megat kata daftar la untuk dia...banyak positif...ok ..segala nya untuk mu anak ....bayar register RM150...dan RM200 untuk 1 modul untuk 2 bulan..kira nya sebulan RM100 la...so bermula la rutin aku setiap sabtu pukul 11 pagi menhantar anak ke sekolah...phewwww..awal dah bangun...bersilat jugak nak kejut siapkan anak bujang susah bangun pagi nak pujuk mandi....

Bila register kelas official akan dapat tshirt hijau..pelekat kereta...dan buku latihan untuk anak ...so lepas ni pegi kelas pakai tshirt rasmi la...masa hari pertama kelas modul...bang megat cuti sanggup nak follow sekali tengok anak dia kat skool..selalu aku je duk teman..kali ni dia tengok perati peel anak dia...Fayel papa dia ada dia behave la...ok lepas ni nanti untuk perkongsian bersama aku akan sharing aktivit kelas alim kids...aktivit art nya mungkin boleh dipraktikkan parent luar sana...untuk minggu pertama kelas ...kita mula dengan kelas Lesson 1 - "MY FAVOURITE FOOD"



Fayel hepi papa mama hantar sesama gi skool


Bangun awal dia hari tu...semangat


Fayel dah sampai kelas...tiap kali sampai perkara utama singgah mesti kena beli mainan dalm box tu..50 sen di perlukan

Untuk sapa yang bertanya nakjoin kelas trial area gombak boleh la call no tertera ye..kelas trial kena booking dulu


Suasana dalam kelas ..Fayel paling over...semua budak tengok dia...lasak bebenor

Tengok tuuu..cuba la berdiri elok2

Fayel dan hasil artwork dia

Hasil lukisan ..ok lukisan ni ada aktiviti menggunting menampal menyusun dan mewarna mengikut makanan atas meja...nice kan aktiviti ok..mum boleh tiru ye homeschooling











3 comments:

Aeen said...

pandai jual fayel mewarna kak....good job fayel..:)

Riana said...

wah da besar fayel dah gi school =)

Amanda Suria said...

wah...fayel dah besa..bagus2..nanti boleh terus masuk school...

Google